V6 jest ładniejsze![]()
Silnik 1.9 JTDm 120 KM![]()
Ja wolę Megsowego Natural Shine od Poorboysa większość desek na których testowałem wyglądał przyjemniej i bardziej matowo.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Weźcie mi coś nowego do felg zaproponuje, 7h czyścilem i dalej do ideału daleko..
Zależy jeszcze do jakich zanieczyszczeń; ogólnego brudu, metalicznych, smoły? Ostatnio shine garage wypuścił monster cleaner do felg, podobno bardzo skuteczny.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
no właśnie nie za bardzo mogę rozpoznać ten rodzaj brudu, teoretycznie i metal i pył z okładzin powinien być usunięty. Kupiłem używki na zimę od jednego alfaholika i wyglada na to jakby odkladal się na nich pył z klocków przez ostatnie ładnych kilka lat. Jedynie skrobanie pomaga, i powiem tak, klej z odwaznikow to jedyny przyjemny etap ich czyszcznia. Zrobię foty to rzucicie okiem..
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."