Luzik chłopaki.......jak sobie ktoś chce poszczekać to proszę wymienić się telefonami a forum zostawcie w błogim przedginnesowym spokoju...Pozdrawiam
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Panowie,
Moja alfka coś mi się buntuję,szarpie prycha w ssący,więc nie ryzykuję wyjazdu,a jestem zapisany.
Jeżeli są możliwości to oddam miejsce, szkoda żeby się zmarnowało,bo chyba rejestracja zamknięta.
Krytyka z tego co widzę na całego a jakieś plusy, pochwały dla organizatorów? Co prawda jeszcze impreza nie rozpoczęła się,ale na pewno miłe słowa warto byłoby skierować dla tych którzy podjęli się tego przedsięwzięcia. Gdyby nie ARGŚ rekordu by nie było.
Tak jak pisałam wcześniej, każdy mógł się zabrać za organizację, tylko że nikomu się nie chciało.
Organizatorzy odwalili do tej pory kawał dobrej roboty, ale tez nie ma co słodzić w każdym poście. Na to przyjdzie czas po imprezie. Nie rozumiem tylko dlaczego zmodyfikowano ostatecznie formę zapisywania się. Rozumiem, że ktoś nie mógł się zapisać (delegacja, wyjazd, napięty harmonogram etc.), ale to trwało 4 miesiące, a nie 3 dni. Na tydzień przed wydarzeniem już każdy chyba wiedział, że będzie mógł jechać lub nie. Miałem jechać A4 w kolumnie ze wszystkimi, ale wobec zaistniałej sytuacji chyba pojadę wcześniej, żeby mieć pewność że zostanę zapisany.