Strona 13 z 44 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 437

Temat: MP3 do ICS - prosty Line in, AUX

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Cytat Napisał chomiko Zobacz post
    U mnie również wyszło wszystko jak należ (prawie). Dźwięk jest dobry, chociaż muszę sporo podkręcić głośność w porównaniu np. z radiem. Też tak macie?hmm
    Ponowie swoje pytanie..
    Troszkę ciszej ale nieznacznie.

Cytat Napisał jakubGTV Zobacz post
    a mnie naszła dziś taka drastyczna myśl.. bo panel z klimy jest osobno awaryjne i przeciwmgielne też... czy da rade w 166 wywalić sam środek i wstawić radio 2pin czyli to większe? czy poza głosem reszta bedzie działać nawiew i klima? myślał juz ktoś o tym?
    Pomijając tandetne wykonanie to jest raczej skierowane dla tych którzy z wyświetlacza korzystają tylko do odczytu godziny bo np ja wywalając wyświetlacz pozbawiam się telefonu i dsp. Nie wspominając o termometrze, komputerze pokładowym. Poza tym nie wyobrażam sobie obsługi klimatyzacji nie widząc co mam włączone. Ale jak się przymknie oko na to wszystko to spoko. Klima będzie działać bez ICS
    Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 16-02-2012 o 20:21

Użytkownik Rowerzysta Avatar jakubGTV
    Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 166 3,0V6

Domyślnie

ładnie to obrobić i może być to ciekawe rozwiązanie takie dvd fajny bajer... a nawet nie kosztuje to kosmiczne pieniądze....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar KwachuGSE
    Mieszka w
    Góra Siewierska (Śląsk)
    Auto
    Byla 156 1.8 TS, 166 2.5 V6 !,jest Golf IV 1.9 TDI 155 PS 327 Nm i BMW 7 e38.

Domyślnie

Szwaby to szwaby Pomysl fajny i jak by to ladnie i estetycznie zrobic na jakims pionierku to git. Ale z drugiej strony nie wiem czy przekonal bym sie do wywalenie kompa i telefonu;/ kwestia przemyslenia ale Wyglada bardzo ladnie

Użytkownik Rowerzysta Avatar jakubGTV
    Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 166 3,0V6

Domyślnie

ja nie mam dsp ani telefonu...heh

chomiko
    Gość

Domyślnie

apropo telefonu...sobie pogrzebałem na rozebranym radiu całą płytkę i kilka fotek dostępnych na google.pl, nie wiem czy się już to przewinęło (za dużo w wstecz), ale bardzo wygodnie i fajnie działa podłączenie smartphona pod wyjście które wlutowaliśmy w ICS'a (czasami mała modyfikacja pomaga), działają wszystkie opcje od filmów, przez muzykę po zestaw głośno mówiący, dziś przetestowałem z zewnętrznym wyświetlaczem (prawdopodobnie będzie w zagłówkach x 2), jak tylko zobaczyłem jak to działa, stwierdzam, że jest jeszcze kilka fajnych pomysłów z wykorzystaniem tego podpięcia chociaż dalej muszę pogłośnić troszkę więcej niż troszkę..

Mieszka w
    Strzelin
    Auto

Domyślnie

To oczywiste że każdy dźwięk możesz podlączyć, nawet telefon. Tylko z mikrofonem będzie gorzej

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

apropo telefonu...sobie pogrzebałem na rozebranym radiu całą płytkę i kilka fotek dostępnych na google.pl,
    daj te linki do Pana google
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6 LPG-163 KM-była
    156 V6 LPG-190 KM-była
    147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
    166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
    Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest

Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest

chomiko
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    To oczywiste że każdy dźwięk możesz podłączyć, nawet telefon. Tylko z mikrofonem będzie gorzej
    akurat z elektroniki i dziedzin pokrewnych jestem kiepściutki :/ dlatego jak widzę takie cuda to wpadam w zachwyt

.................................................. ...

Potestowałem dziś telefon pod ICS'em i jedno mnie zastanawia, mianowicie są jakieś zakłócenia po podłączeniu pod ładowarkę z popielniczki:/ czy to jest norma.. czy może można zamontować jakiś "anty zakłóceniowy sprzęt"? nawet nie wiem jak się to nazywa?
    Podejrzewam, że jeśli podepnę zewnętrzny monitor i będzie on ładowany z 12V z zapalniczki to będzie podobnie...da się to jakoś obejść?
    Ostatnio edytowane przez chomiko ; 21-02-2012 o 19:30

Użytkownik Maniak resoraków Avatar camil76
    Mieszka w
    Okolice Częstochowy
    Auto
    Alfa Romeo 166

Domyślnie

Siema. Będzie działać jak podłączymy pod radio taki kabel? http://allegro.pl/aux-blaupunkt-audi...159557376.html

Mieszka w
    Strzelin
    Auto

Domyślnie

akurat z elektroniki i dziedzin pokrewnych jestem kiepściutki :/ dlatego jak widzę takie cuda to wpadam w zachwyt

.................................................. ...

Potestowałem dziś telefon pod ICS'em i jedno mnie zastanawia, mianowicie są jakieś zakłócenia po podłączeniu pod ładowarkę z popielniczki:/ czy to jest norma.. czy może można zamontować jakiś "anty zakłóceniowy sprzęt"? nawet nie wiem jak się to nazywa?
    Podejrzewam, że jeśli podepnę zewnętrzny monitor i będzie on ładowany z 12V z zapalniczki to będzie podobnie...da się to jakoś obejść?
    hehehe wiem i jeszcze tego nie wyeliminowalem. Powodem zaklucen moga byc przewody zaplonowe (nie u ciebie) albo zuzyta juz elektronika alternatora. Sa na to filtry. Zarowno na zasilanie jak i na kabel audio. Nie wiem jak ze skutecznoscia poniewaz jeszcze nie kupilem. Jak skoncze zabudowe navi to wtedy bede zmuszony do znalezienia rozwiazania tego problemu ale na razie co innego mnie zajelo - sprzeglo :\