-
Ktoś ma blisko do Staffa?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
-
Użytkownik
Ogier
Ja mam, byłem tam. Problem polega na tym, że w 145 nie da się zrobić tego z prostego profilu z uwagi na zbiorniczki płynu hamulcowego i wspomagania.
-
no a przecież są rozpórki "łamane" które po prostu omijają zbiorniczki
-
Mam już prototyp rozpórki. Jest zrobiona bardzo solidnie, pracuję teraz nad estetyką. Kto byłby chętny wstępnie?
-
-
Nie mam 155 do testu, więc nie mogę obiecać. Nie wiem nawet jak wygląda 155 pod maską. Jak będę w domu (przyszły tydzień) to pokażę jak to wygląda. Do mojej 145 JTD pasuje.
-
Ok, z reguły problemem jest kolektor ale z tego co wiem to powinno grać, ewentualnie mogę spróbować ją u siebie, w Gdańsku jestem regularnie więc podjechał bym do Ciebie osobiście.
-
No u mnie problemem były zbiorniczki, (ale to ominąlem - troche na partyzanta wysuwajac bardziej zbiorniczek), no ale ogólnie rozporka idzie bardzo blisko grodzi, więc myślę, że kolektor by ominęło u Ciebie.
Jeśli chodzi o przymiarki to możemy się umówić, bo na codzień mieszkam w Toruniu, a autko jest w Starogardzie. No ale niech ja skończę, to będziemy się ustawiać.
-
Ok, problem w tym że jeżdżę służbowo więc będąc bez auta musiał bym zabrać ją ze sobą, ale to będziemy ustalać jak będziesz miał gotowca w ręku.
-
W przyszłym tyg. odbieram dwie z własnej produkcji więc jakby co to będzie wzór do 155
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia