Elegante we Włoszech to na nasze jaka wersja?
I drugie pytanie może ktoś wie jak zdekodować włoską tablicę rejestracyjną, ile można z niej się dowiedzieć np?
Elegante we Włoszech to na nasze jaka wersja?
I drugie pytanie może ktoś wie jak zdekodować włoską tablicę rejestracyjną, ile można z niej się dowiedzieć np?
już ten wątek o wersjach się przewijał poszukaj a tu link http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._elegante.html
Widziałem, nie chciałem tam pisać bo byłby spory odkop. A jednoznacznej odpowiedzi nie ma.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Dobra, już sobie poradziłem przez Eper po włosku to jest LIVELLO DI ALLESTIM. ELEGANTE/SPORT AUTOMATICO (EX HIGH) (LL2A) czyli jak rozumiem na nasze odpowiednik Distinctive na polskim rynku?
Na wstępie chce serdecznie przywitać wszystkich alfoholików. Jestem kompletnym świeżakiem jeśli chodzi o markę Alfa Romeo więc proszę Was o pomoc w ocenieniu pewnego ogłoszenia gdyż w przypadku modelu 159 jest to miłość od pierwszego wejrzenia i trudno jest mi być obiektywnym. Do autka mam 550 km wiec jeśli rzuca się wam w oczy, co definitywnie skreśla to auto piszcie. Rozmawiałem ze sprzedawcą i oprócz tego co widać ma przebitą chłodnice wiec testy silnika są ograniczone ;( h ttp://allegro.pl/show_item.php?item=6292019311#thumb/1
Przebieg w ECU się zgadza? Wiesz, każdy ma swój indywidualny styl jazdy i takie cuda też się zdarzają![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Trudno wiele powiedzieć po zdjęciach, natomiast zwróć uwagę na rocznik. Niby 2008, a panel od klimy jest sprzed liftu, czyli alfa pewnie z 2007 roku. Dowiedz się, czy klapy wirowe były wyrzucane, chociaż handlarz może tego nie wiedzieć, a do tego przebiegu już raczej by nie wytrzymały.