tez bym raczej nie rozwiercal chociaz sa koledzy na forum ktorzy rozwiercali i nic sie nie dzieje.Jahu te felgi co Ty wrzuciles to calkiem inne niz te co wrzucil losdamianos.Ty wrzuciles turbiny dedykowane do 159(chyba nawet do wersji Ti po lifcie)
tez bym raczej nie rozwiercal chociaz sa koledzy na forum ktorzy rozwiercali i nic sie nie dzieje.Jahu te felgi co Ty wrzuciles to calkiem inne niz te co wrzucil losdamianos.Ty wrzuciles turbiny dedykowane do 159(chyba nawet do wersji Ti po lifcie)
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Też to zauważyłem ale już nie ważne - kupione może do piątku dojdą
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
Jeremy Clarkson TOP GEAR 11/4
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
mam "problem"
Standardowo mam takie felgi 17" jak na zdjęciu (jakieś zdjęcie z allegro)
Mam dwa komplety, bo na zimę chciałem mieć osobne. Szukając trafiły się takie same, więc już są dwa jednakowe zestawy.
W międzyczasie kupiłem takie (jakieś fotki z netu) też 17" i teraz, które dwa komplety sobie zostawić?
Chyba najlepiej zostawić dwa różne i te z wąskimi szprychami dać na lato, a te drugie standardowe z szerokimi dać na zimę?
Mając dwa jednakowe zestawy nie mamy żadnej różnicy w wyglądzie auta.
Które bardziej Wam się podobają?
![]()
Z waskimi szprychami,kurcze pierwszy raz widze taki wzor w 17 calach![]()
ale to wcale nie jest minus![]()
SebaStol nie pytaj ludzi bo każdy ma inny gust. Tobie się mają podobać i to jest najważniejsze! EVER!
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
Jeremy Clarkson TOP GEAR 11/4
^^
Roger![]()