jeszcze tylko popraw tego ortografa u siebie, bo nie zasnę![]()
jeszcze tylko popraw tego ortografa u siebie, bo nie zasnę![]()
w szkole nigdy nie byłem Prymasem...od bociana sie nauczyłem...
to do następnego.....
Najlepiej w sumie podpiąć pod komputer i wtedy sprawdzić, co tam za błędy się pokażą (o ile takowe będą)
Przyczyn może być naprawdę sporo... Kable, Świece, przewody podciśnienia (te gumowe przy przepustnicy), nadal nie wykluczałbym dolotu i jeszcze parę innych rzeczy. Na chwilę obecną, to wróżenie z fusów...
W trakcie awarii forum ktos wrzucal post na fb o sprzedazy gtv 3,0 z 97
Sent from my iPhone
Born to be wild.
takie coś się pojawiło ,tylko za dużo nie jasności zapewne zonk jakis ,ale ?? http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-alf...C31844882.html
- - - Updated - - -
wiem tyle że malowana cała ,hm nawet ładnie ,po wybuchu dyferencjału który wyszedl bokiem skrzyni ..no i wiele nie składających się do kupy faktów..
- - - Updated - - -
aha no i własciciel z lekka gburowaty,,ciągle myli sie w zeznaniach.
Wyglada naprawdę przyzwoicie ale fajnie jakby ktoś w Krakowie podjechał i obejrzał..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
chyba raczej wyglądała
"Dwójka" i piszemy jak to mój znajomy mawia:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jeżeli to nie by zonk ,to na pewno już jej nie ma....jak brat zadzwonił i powiedział ,że dzwoni w sprawie samochodu ,to gość zapytał którego? to daje trochę do myslenia z racji tego ,że w trAkcie gadki niby ma firmę budowlaną w Austri...
- - - Updated - - -
no właśnie wspominał o samych tego typu telefonach....![]()