W końcu mam wyjście aux podpinam tel i słucham muzyczkęi to w jakiej jakości, DSP mnie urzekło nic tam więcej nie potrzeba.
ogólne wrażenie jak bym był na koncercie a jestem w aucie
Koniec z tandetnymi transmiterami..
dzięki dla pomysłodawcy![]()
Mam takie pytanie: Rozumiem, ze wyciagnieta jest wtyczka AUX-in. Do tego trzeba dokupić jeszcze kabelek jack-jack aby podpiac telefon, czy mozna od razu wyciągnąć wtyczkę JACK prosto z ICS?
Kolega, ktory wrzucil poradnik w pliku pdf, napisał o gniezdzie mini-jack, a mi sie rozchodzi, czy mozna od razu miec jack'a?
Drugie pytanie, to ktoredy najlepiej puscic kabel i gdzie go wyciągnąć? W popielniczce za bardzo nie mam miejsce
Gdzie znajde informacje jak wyciagnac ICS?
Nie ma znaczenia czym to zakończysz. Możesz nawet przylutować złącze euro do dekodera telewizji "N"ja mam wyciągnięte w popielniczce. A możesz też gdziekolwiek. Np dyndające z nad lusterka
albo w schowku, albo spod fotela
![]()
Ciekawy sposób ale mam dwa pytania skoro nagram płytkę w WMP to z tego co wyczytałem zmieniarka która posiadam będzie czytać zapis czy tak i jaki będzie odbiór ?
Póki nie robię tych lutów czy kaseta-adapter też jest jakimś rozwiązaniem czy nie ma racji bytu ?
Tematy pewnie wałkowane ale nie sposób wszystko odnaleźć.
Dzięki z góry może ktoś się zlituje i odpowie na nurtujące mnie pytania ?![]()
To jest temat o wlutowaniu aux a nie o zmieniarce.... Po drugie zmieniarka odczytuje tylko ścieżki AUDIO a nie żadne mp3 wma itd....
Wszystko ma racje bytu. Kwestia tylko na jaką jakość się godzisz. Wejście aux jest pozbawione wszelkich zakłóceń.
Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj.... Wiem że każdy by chciał zadać pytanie a reszta za rączkę poprowadzi ale niestety trzeba się trochę wysilić. Szukanie czegoś na forum to nie 15 minut ale kilka godzin.
"Wszystko ma racje bytu. Kwestia tylko na jaką jakość się godzisz. Wejście aux jest pozbawione wszelkich zakłóceń. "
Szczera Prawda ;] ... kwestia wykonania tego Auxa to 30 min pracy z woskowaniem calego autkawlasnie ukonczylem zmagania z tym i powiem ze jestem mile zaskoczony jakoscia, myslalem ze bedzie to cos w stylu kasety adaper ale tak nie jest ...
Przymierzałem się od dłuższego czasu, żeby podłączyć ten kabelek i w końcu się za to zabrałem. Niestety pierwszy raz wyciągałem ICS'a i z samym wyciągnięciem zeszło mi ponad godzinę. Namęczyłem się jeszcze trochę z rozkręceniem wszystkiego, ale ostatecznie sukcesJakość duuuużo lepsza niż dotychczasowy tani transmiter, więc jestem zadowolony i dziękuję pomysłodawcy
![]()