Strona 15 z 44 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516171819202122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 437

Temat: MP3 do ICS - prosty Line in, AUX

Użytkownik Maniak resoraków Avatar potej77
    Mieszka w
    Słupsk, Rowy,Kiełpino
    Auto
    166 2.4 jtd 175 KM '04

Domyślnie

Cytat Napisał KwachuGSE Zobacz post
    Szwaby to szwaby Pomysl fajny i jak by to ladnie i estetycznie zrobic na jakims pionierku to git. Ale z drugiej strony nie wiem czy przekonal bym sie do wywalenie kompa i telefonu;/ kwestia przemyslenia ale Wyglada bardzo ladnie
    małe sprostowanie : niemecki znam więc : zdjęcie jest z włoskiego forum, a ten niemiec na końcu posta przesyła pozdrowienia z istanbułu :-)

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Lubań
    Auto
    alfa 166 2.0 tb Azzurro Nuvola 1999 Super lpg

Domyślnie

W końcu mam wyjście aux podpinam tel i słucham muzyczkę i to w jakiej jakości, DSP mnie urzekło nic tam więcej nie potrzeba.
    ogólne wrażenie jak bym był na koncercie a jestem w aucie
    Koniec z tandetnymi transmiterami..
    dzięki dla pomysłodawcy

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kobielczak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    GT 2.0 JTS

Domyślnie

Mam takie pytanie: Rozumiem, ze wyciagnieta jest wtyczka AUX-in. Do tego trzeba dokupić jeszcze kabelek jack-jack aby podpiac telefon, czy mozna od razu wyciągnąć wtyczkę JACK prosto z ICS?
    Kolega, ktory wrzucil poradnik w pliku pdf, napisał o gniezdzie mini-jack, a mi sie rozchodzi, czy mozna od razu miec jack'a?

Drugie pytanie, to ktoredy najlepiej puscic kabel i gdzie go wyciągnąć? W popielniczce za bardzo nie mam miejsce

Gdzie znajde informacje jak wyciagnac ICS?

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Nie ma znaczenia czym to zakończysz. Możesz nawet przylutować złącze euro do dekodera telewizji "N" ja mam wyciągnięte w popielniczce. A możesz też gdziekolwiek. Np dyndające z nad lusterka albo w schowku, albo spod fotela

Mariusz9999
    Gość

Domyślnie

Ciekawy sposób ale mam dwa pytania skoro nagram płytkę w WMP to z tego co wyczytałem zmieniarka która posiadam będzie czytać zapis czy tak i jaki będzie odbiór ?
    Póki nie robię tych lutów czy kaseta-adapter też jest jakimś rozwiązaniem czy nie ma racji bytu ?
    Tematy pewnie wałkowane ale nie sposób wszystko odnaleźć.
    Dzięki z góry może ktoś się zlituje i odpowie na nurtujące mnie pytania ?

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Cytat Napisał Mariusz9999 Zobacz post
    Ciekawy sposób ale mam dwa pytania skoro nagram płytkę w WMP to z tego co wyczytałem zmieniarka która posiadam będzie czytać zapis czy tak i jaki będzie odbiór ?
    To jest temat o wlutowaniu aux a nie o zmieniarce.... Po drugie zmieniarka odczytuje tylko ścieżki AUDIO a nie żadne mp3 wma itd....

Póki nie robię tych lutów czy kaseta-adapter też jest jakimś rozwiązaniem czy nie ma racji bytu ?
    Wszystko ma racje bytu. Kwestia tylko na jaką jakość się godzisz. Wejście aux jest pozbawione wszelkich zakłóceń.

Tematy pewnie wałkowane ale nie sposób wszystko odnaleźć.
    Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj.... Wiem że każdy by chciał zadać pytanie a reszta za rączkę poprowadzi ale niestety trzeba się trochę wysilić. Szukanie czegoś na forum to nie 15 minut ale kilka godzin.

Użytkownik Embrion Avatar cy01nada
    Mieszka w
    Kraśnik
    Auto
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Domyślnie

"Wszystko ma racje bytu. Kwestia tylko na jaką jakość się godzisz. Wejście aux jest pozbawione wszelkich zakłóceń. "
    Szczera Prawda ;] ... kwestia wykonania tego Auxa to 30 min pracy z woskowaniem calego autka wlasnie ukonczylem zmagania z tym i powiem ze jestem mile zaskoczony jakoscia, myslalem ze bedzie to cos w stylu kasety adaper ale tak nie jest ...

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD CF2

Domyślnie

Przymierzałem się od dłuższego czasu, żeby podłączyć ten kabelek i w końcu się za to zabrałem. Niestety pierwszy raz wyciągałem ICS'a i z samym wyciągnięciem zeszło mi ponad godzinę. Namęczyłem się jeszcze trochę z rozkręceniem wszystkiego, ale ostatecznie sukces Jakość duuuużo lepsza niż dotychczasowy tani transmiter, więc jestem zadowolony i dziękuję pomysłodawcy

Użytkownik Romeo Avatar yoozef
    Mieszka w
    Warszawa / Płock
    Auto
    była: Alfa Romeo 166 v6 3.0 Super '98

Domyślnie

Cytat Napisał marcnow Zobacz post
    Niestety pierwszy raz wyciągałem ICS'a i z samym wyciągnięciem zeszło mi ponad godzinę.
    Łoo panie, za pierwszym razem to mi nerwy puściły i wyłamałem ramkę żeby się w końcu do ICSa dostać . Tak że pogratulować sukcesu i zimnej krwi .
    moja była Bella...

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD CF2

Domyślnie

Cytat Napisał yoozef Zobacz post
    Łoo panie, za pierwszym razem to mi nerwy puściły i wyłamałem ramkę żeby się w końcu do ICSa dostać . Tak że pogratulować sukcesu i zimnej krwi .
    No u mnie z cierpliwością też różnie bywa, w trakcie musiałem wrócić do mieszkania odetchnąć bo już miałem ochotę zrobić tak jak Ty Najbardziej pomogły mi zdjęcia znalezione na forum Alfaowner. Ostatecznie się udało, ale zmierzyłem za mało kabelka i mogło być 15 cm więcej dla wygody