Tarcze + klocki na tył ,filtr oleju , paliwa, powietrza. Alfa 166 2,4 jtd 175KM 2004r
Tarcze + klocki na tył ,filtr oleju , paliwa, powietrza. Alfa 166 2,4 jtd 175KM 2004r
Witam
Mam do zaoferowania styropianowy wkład/pojemnik, który montowany był opcjonalnie w miejsce koła zapasowego w samochodzie Alfa Romeo 147
Przeznaczony on jest do przechowywania podstawowych narzędzi samochodu, podnośnika i kompresora w autach, które nie były wyposażone w koło zapasowe.
STAN IDEALNY
Więcej informacji - tel. 695 438 850
Witam
Ile kosztują świece, wariator oraz kompletny rozrząd do Alfy Romeo 147 1.6 16V TS 2000 r
Proszę o wyszczególnione ceny.
Z góry dziękuję za szybka odpowiedź
Pozdrawiam
Michał
witajcie! mam alfe 156 1.9 jtd 105km 99r... potrzebuje dwoch dolnych wahaczy najlepiej TRW prawy i lewy, chyba ze jest cos lepszego.... uszczelki pod pokrywe zaworow, i przewodow paliwowych... prosze o odpowiedz![]()
Chłodnica + termostat do 156 1.8 2002 (po lifcie wnętrza 140KM) ciekaw jestem waszej oferty![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
KUPIE LISTWY ZGARNIAJĄce do alfy 156 przod lewy i prawy![]()
kompletny rozrząd + pompa wody, filtry (kabinowy, oleju, powietrza) + olej do 156 1.9jtd 115km 240k km przejechane. Tarcze + klocki na przód.
Witam serdeczniePilnie poszukuję części do 156 Sportwagon 1.9JTD, wersja 115KM, rok 2001r.konkretnie: przednie lampy (prawa i lewa - regulowana wysokość, żarówki H7 i H1) oraz zderzak - najlepiej w kolorze czarnym. Proszę o wycenę.
Potrzebuję rurę wydechową od kolektora do pierwszego tłumika, tą z łącznikiem elastycznym, do V6 - tę krótszą.
Witam. Posiadacie moze elementy karoserii?