Bardzo ładnie się prezentuje ta sztuka,dlaczego dołujecie i zniechęcacie go?to,że jest rok stardzy niż w dowodzie to chyba nie jest wielka tragedia,ważne aby podjechać do dobrego mechanika i niech powie ile będzie kosztować naprawa i doprowadzenia go do ładu,głośna praca silnika na pewno jest do obadania i moim zdaniem nie ma się co zniechęcać,handlarze zawsze kręcili taki ich zawód,nigdy nie wierzę handlarzom w to co mówią,bo sami nie mają zielonego pojęcia co oferują,kupią auto przyjadą,postawią u siebie i tyle wiedzą.
Druga sprawa to dałeś za nią 20 000zł przecież to jest bardzo niska cena i nie ma co oczekiwać kosy i nie wiadomo czego w tych pieniądzach,handlarze zawsze zawyżają rok,sam kupowałem kiedyś Passata i tak samo był o rok starszy,ale mówię lata mi to i tyle.
Zapodałeś filmik z dźwiękiem w garażu,tam to nawet moja benzyna chodzi jak diesel,echo itd
Ja tu wielkiej tragedii nie widzę i nie przejmował bym się tym,niech mechanik obada furmankę i będziesz wiedzieć ile cię mniej więcej wyniesie