maly, czy jest jakiś postęp w kwestii JTS-a?
maly, czy jest jakiś postęp w kwestii JTS-a?
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Co to jest N/A ?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Wolnossak![]()
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Ahanie mam teraz dostępu do kompa, wieczorem mogę spisać zachcianki. Jest jakiś limit parametrów? Możesz zrobić opcję ustawienia interwału do wymiany oleju?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
maly, definitywnie nie ma opcji wyświetlania biegu, na którym się obecnie jedzie?
Poza tym, to chyba jedynie parametry ECU i możliwość kasowania błędów.
do fiatów moduły też pasują? znajomi pytali...
Do niektórych tak.
Testowaliśmy na Bravo 1.9 i chyba na Cromie jak dobrze pamiętam.
Na priv do czego potrzebny napisz.
Konwersje USA->EU
Witam Panowie, zmieniłem właśnie olej, zawsze miałem kasowany serwis, a teraz zmieniałem w innym miejscu i po wykasowaniu serwisu zginęła mi opcja Service i nie mam już podglądu, czy ktoś wie jak przywrócić ta opcję?
Wysłane z mojego SM-T535 przy użyciu Tapatalka
Myślałem kiedyś o czymś takim do Julki (1.4 MA) - chciałem to oprzeć o Raspberry Pi + kabel USB->ECU. Czytanie danych jest względnie proste, bo one i tak po CANie latają. To na co nie miałem pomysłu to wyświetalnie czegokolwiek na wbudowanych w Julkę dwóch wyświetlaczach... Tzn. na którymkolwiek.Niestety - w polifcie - wyświetlacz między zegarami nie wyświetla nic w stylu B&M z 159 (tytuł piosenki, RDS itp)... Wpadło mi wtedy do głowy tylko wrzucanie lewych ramek CAN udających temperaturę zewnętrzną (bo głównie na temp. oleju mi zależało), ale to by rozjechało m. in. automatyczną klimatyzację, jakby co minutę na chwilę zamiast 10C na zewnątrz myślała, że jest 90.
![]()
Próbowałeś coś zrobić dla Julek? Cokolwiek wyświetlić? Oczywiście jestem do dyspozycji jeśli chodzi o testy i takie zabawy.