To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Wyszła jakas aktualizacja na mesa , chyba do zmieniaczy kabelka.
tak, ale to już parę tyg temu, stara mi działała, nowa działa tak samo![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam, zakupiłem elm327 od pmfactory, po zaisntalowaniu sterowników i odpaleniu multiecuscan wybraniu silnika pojawia się komunikat "niepoprawny jest kod ISO", a drugie w innych modułach co chwilę otrzymuję komunikat że nie mam zarejestrowanej wersji. Jakieś porady? z góry dzięki
To z tym niewłaściwym kodem to norma, nie przejmuj się. A masz wersję zakupioną czy taką free?
wersja free niestety i jak przed chwilą zauważyłem, to chyba nieczego nie obsługuje z giulii 2.0
Free ma ograniczenia ale chyba coś tam można sprawdzić, a nawet błędy skasować. Jest (a przynajmniej kiedyś było) ograniczenie czasowe - po 20 minutach się wyłączy, poza tym można odczytywać tylko 4 parametry jednocześnie. Trzeba wydać trochę pieniędzy i będzie spokój.
PLEASE NOTE: The modules in red are NOT supported by the FREE version! You can connect to these modules with the FREE version, but after successful connection the program will only show the Info screen and the following message: FREE VERSION RESTRICTION
- - - Updated - - -
wszystko jest na czerwono...niestety
No to jest jedno wyjście.
A czy chociaż mogę sprawdzić czy są jakieś błędy?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka