Wygląd to zawsze kwestia gustu( pominę multiple). Mi się osobiście e90 podoba i uważam, ze ma w sobie dużo charakteru.
Wygląd to zawsze kwestia gustu( pominę multiple). Mi się osobiście e90 podoba i uważam, ze ma w sobie dużo charakteru.
Ostatnio edytowane przez Marczy ; 24-08-2020 o 14:28
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
Tak jak wielu Alfa się podoba, bo to Alfa. Akurat 159 w sedanie tyłka nie urywa, co powyższe zdjęcie zresztą bardzo ładnie obrazuje.
Mi urywajeździ dużo 159 SW, jak widzę jakąś berlinę to nie mogę się napatrzeć
![]()
Nie jestem wyznawcą kultu 159, ale nadal uważam, że w swoim czasie 159 była wizualnie bezkonkurencyjna w swojej klasie. Nadal uważam ją za piękne auto. Może brak jej lekkości, ale zarówno SW jak i berlina są piękne
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Pełna zgoda Panowie,ile razy przechodzę obok 159 to zastanawiam jak udało im się zrobić taki samochód który mimo swego wieku cały czas może się podobać,pamiętam jeden artykuł w jakimś motoryzacyjnym czasopiśmie,dawno temu,redaktor napisał że 159 każdemu się podoba tylko jedni nie mają odwagi by ją mieć a drudzy niechcą się do tego przyznać...z perspektywy czasu coś w tym jest.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
W punkt tylko nie każdy kupuje auto oczami aby zakup warunkować tylko "podobaniem się". Ja przyznam, że tak kupilem Brere i nie polecam w ten sposób wybierać auta![]()
Kupiles auto bo bylo ladne i nie sprawdziles stanu technicznego samochodu?
Ale trzeba powiedziec, ze w segmencie premium wlasnie szczegolnie wystepuja auta stylizowane to nieodlaczna cecha klasy wyzszej, ze placisz tez za design, co jest efektem prac designerow, koncepcji a nie jak np. Skoda Fabia czy Fiat Panda.
- - - Updated - - -
Mi tez sie dziewiatka podoba. Fajnie siedzi na kolach i sprawia wrazenie przechylonej do przodu. Zawsze kojarzyla mi sie ze sprinterem chwile przed startem.
Ostatnio edytowane przez fan ; 29-08-2020 o 16:48
Skąd ten pomysł o nieprawdzaniu stanu technicznego... jesteś kolejnym co twierdzi, że jak ktoś nie byl zadowolony z AR to musiał kupić trupa?![]()