Jak ją złożysz to pewnie będzie to Twoja niezła duma, no i ile satysfakcji z tegoAle szkoda że to nie jest ta starsza wersja nadwozia, przynajmniej mi sie bardziej podoba. I niech Cie ręka boska broni sprzedawać to
no chyba że mi
![]()
Jak ją złożysz to pewnie będzie to Twoja niezła duma, no i ile satysfakcji z tegoAle szkoda że to nie jest ta starsza wersja nadwozia, przynajmniej mi sie bardziej podoba. I niech Cie ręka boska broni sprzedawać to
no chyba że mi
![]()
Haloo? Jest tu kto? Ostatnie posty autora z września 2013r.... Umarł czy co?
Nie wiem jak innych ale mnie bardzo interesuje jak tam się robota przy alfie posuwa.
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
no właśnie
Też jestem ciekawy co się stało?
Ok nie umarłem i auto dalej u mnie, tak jak kiedyś już napisałem zostaje ze mną do samego końca - mojego lub jej. Niestety brak czasu, wstrzymał trochę pracę. Na ten moment buda jest po pracach spawalniczych, jak się trochę ociepli to kierunek piaskowanie i malowanie. Przez zimę chce się zająć silnikiem i skrzynią. A z takich niemiłych informacji, to jakiś czas temu miałem włamanie do garażu i debile ukradli mi dwie wiązki elektryczne odpowiedzialne za sterowanie napędem na 4 koła, teraz pozostaje mi niestety sztukowanie elektryki, dobrze że mam schemat tego układu.
Moja nowa - stara niunia http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._7_ie_4x4.html
"Z alfą jest jak z kobietą, do póki o nią dbasz jest cała Twoja..."
To skurw**le!Najważniejsze, że masz schemat i sobie powoli odbudujesz
A tak poza tematem auta, to myślałem że porwali Cię ruskie razem z ciężarówką![]()
A na ch.... komu takie wiązki?!? Bo auto jest tak kultowe że na pewno pół europy usilnie szuka tych wiązek...(cyniczny żart) Na pewno gnoje sprzedali na złom na jabola, najgorsze żule z takich co rąbneli mi słupa energetycznego z pola.... Takie samo barbarzyństwo jak przetapianie rzymskich monet na metal - jako monety są wiele wiecej warte niż materiał uzyskane po ich stopieniu.
Ps tych wiązek - na allegro ktoś sprzedaje części do p4 - może ma taką wiązkę...
Jak znajdziesz chwilę to zarzuć trochę fotek - chociaż wiem jak to cięzko idzie jak sie nie ma czasu. Ja już trzeci tydzień przerabiam hydraulikę w kotłowni... - a tyle fajnych gratów mam do wsadzenia do alfy.
Ostatnio edytowane przez r-sokol ; 30-11-2014 o 23:14
Wiązki spalone i miedz sprzedana. Kolega z Puław zna Stefana od GTV6??
Zna - wprawdzie dawno sie nie widzielismy
Hej wszystkim po długiej nieobecności, żyje, nie porwali mnie ruski, taliby mnie nie ukatrupiły a Alfa dalej u mnie
Córa podrosła więc zaczynam mieć trochę czasu. Dzisiaj byłem u lakiernika i dogadałem kwestie finansowe, przy następnym wekendzie buda i graty jadą do niego
Skoro lakierowanie jest umówione trzeba zacząć rozbierać pozostałe elementy.
Jak wcześniej pisałem ukradli mi wiązki elektryczne, więc zwracam się do was jeśli macie jakieś na zbyciu - oddaniu, dajcie znać.
Moja nowa - stara niunia http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._7_ie_4x4.html
"Z alfą jest jak z kobietą, do póki o nią dbasz jest cała Twoja..."