Strona 177 z 182 PierwszyPierwszy ... 77127167168169170171172173174175176177178179180181182 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,761 do 1,770 z 1819

Temat: Alfa Giulia w 2014?

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał qooba Zobacz post
    krótkie pytanie: masz jakiekolwiek prawa autorskie/majątkowe/licencję na wykorzystanie zdjęcia (wizualizacji), które wkleiłeś? a potem usunąłeś?
    Qooba, daj spokój, chłopcy wychowali się na internecie, ściąganiu plików, filmów, muzyki itd, dla nich wszystko jest dozwolone, nie mają pojęcia o regulacjach prawnych, prawach autorskich itp. Zgłosiłem temat do Wydawcy, będa monitorować forum, czy pojawiają się nadal skany aktualnych pism. Jak się pojawią, sprawa nabierze wymiaru prawnego.
    Dotyczy to również ZAZNACZAM, moderatów wątków, których obowiązkiem jest usuwać treści, będące niezgodnymi z prawem. Chłopcy nie rozumieją sensu notki w każdej stopce pisma: Wszelkie prawa zastrzeżone, przedruki i wykorzystanie w jakiejkolwiek formie bez pisemnej zgody wydawcy zabronione.

Tyle na temat. Pyskować możecie do woli, jednak zasad trzeba nauczyć się przestrzegać. To, że Wydawca godzi się eksponować pismo w salonie prasowym, to jego decyzja. Nie godzi się jednak na jakiekolwiek wykorzystanie w innej formie, w tym w formie skanów na forach. Mozesz pręzyć muskułki Dereza, ale jak dostaniesz pismo z kancelarii wydawcy, mina ci zrzednie i inaczej będziesz śpiewał. Zdaje się, że w innych sprawach już takie historie na tym forum były.
    Ostatnio edytowane przez KRS ; 23-07-2014 o 15:09

Użytkownik Rowerzysta Avatar minusbb
    Mieszka w
    Bielsko
    Auto
    AR 155 1.8 TS 16V Sport 1996

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Qooba, daj spokój, chłopcy wychowali się na internecie, ściąganiu plików, filmów, muzyki itd, dla nich wszystko jest dozwolone, nie mają pojęcia o regulacjach prawnych, prawach autorskich itp. Zgłosiłem temat do Wydawcy, będa monitorować forum, czy pojawiają się nadal skany aktualnych pism. Jak się pojawią, sprawa nabierze wymiaru prawnego.
    Dotyczy to również ZAZNACZAM, moderatów wątków, których obowiązkiem jest usuwać treści, będące niezgodnymi z prawem.

Tyle na temat.
    Dereza, jak masz ochotę to możesz spokojnie pozwać kolegę KRSa o pomówienie w internecie. Zawiadomienie wysłane!

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał minusbb Zobacz post
    Dereza, jak masz ochotę to możesz spokojnie pozwać kolegę KRSa o pomówienie w internecie. Zawiadomienie wysłane!
    Baw się dalej kosztem kolegi, chłopcze. Jak się to może skończyć, odsyłam do wątku o Superalfie, inna bajka ale mechanizm ten sam. Koniec dyskusji.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar bartas82
    Mieszka w
    Wlkp.
    Auto
    Giulia, Giulietta

Domyślnie

Macie problemy co niektórzy... To jest zwykłe forum a nie jakiś portal, który czerpie z tego zyski. Wymieniamy się doświadczeniami, informacjami, tym co kto znajdzie, itp.
    A jak spotkam się na spocie to mogę znajomym pokazać kupiąną przeze mnie gazetę, czy to też nielegalne?!

KRS i przestań gadać głupoty. Samo ściąganie filmów, czy muzyki nie jest w Polsce nielegalne! (to tak a propos twojego "pojęcia o regulacjach prawnych, prawach autorskich, itp")
    Pozdro,
    Bartas

Mieszka w
    Bielsko
    Auto

Domyślnie

KRS nawet nie wiesz co robisz Ale spoko. O mnie jak rozumiem zawiadomienie już wysłałeś? Bo codziennie się budzę o 6 rano a tu dalej nic. Problem polega na tym, że dereza w momencie usunięcia swojego posta problem usunął, natomiast ty narobiłeś sobie (po raz kolejny) problemów. Ale chyba już tak masz - takie typy jak ty muszą się dowartościowywać na każdym kroku.

Musze to dopisać bo nie wytrzymam

Na każdej imprezie trafia się koleś, który myśli że wie wszystko i się mądrzy. Roztacza swoje wizje i atakuje wszystkich, którzy mają inne zdanie. Nic nie wie konkretnego ale się udziela na każdy temat. I takich kolesi powinno się izolować. Takim kolesiem jesteś ty.
    Ostatnio edytowane przez minusbb ; 23-07-2014 o 15:24

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Jak wydawca monitoruje forum to też zda sobie sprawę z tego, że wszczynając jakiekolwiek ruchy z prawnikami itp może sobie bardziej zaszkodzić niż pomódz. Bo nagle całe forum zacznie o tym trąbić i ludzie przestaną w ogóle kupować gazetki

Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
    Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
    "Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dereza
    Mieszka w
    Zwoleń
    Auto
    AR

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Baw się dalej kosztem kolegi, chłopcze. Jak się to może skończyć, odsyłam do wątku o Superalfie, inna bajka ale mechanizm ten sam. Koniec dyskusji.
    Żebym ja Cię zaraz nie postraszył

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

oj KRS naprawde jestes dziwnym czlowiekiem.Powiem Ci tyle, ze uwielbiam jeden zespol i mam ich wszystkie plyty ori(wszystkie lacznie z pierwszymi wydaniami) ale nigdy ale to nigdy na forum tego zespolu nie podpie...dolibym nikogo, ze ma jakiegos pirata itp.Naprawde nie rozumiem Twojego postepowania.Co z tego masz??Satysfakcje, ze podpierdzieliles kogos za cos o czym mogl nie wiedziec i co wczesniej usunal?Zaskoczyles mnie i to bardzo negatywnie

Użytkownik Znawca Avatar Pucek-159
    Mieszka w
    Białobrzegi/WBR
    Auto
    Giulietta QV

Domyślnie

Dziś czytałem ten artykuł w sklepie ( ukradłem prawa autorskie bo nie zapłaciłem tylko wziąłem z półki przeczytałem i odłożyłem )) ) napisano w nim że Giulia ma się pojawić jesienią 2015 i ma mieć RWD i 4x4 , oraz ma się legitymować mocą od 150 do 400 km. Pożyjemy zobaczymy. Tyle ode mnie
    2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
    2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
    2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
    2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione

Mieszka w
    Bielsko
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Pucek-159 Zobacz post
    Dziś czytałem ten artykuł w sklepie ( ukradłem prawa autorskie bo nie zapłaciłem tylko wziąłem z półki przeczytałem i odłożyłem )) ) napisano w nim że Giulia ma się pojawić jesienią 2015 i ma mieć RWD i 4x4 , oraz ma się legitymować mocą od 150 do 400 km. Pożyjemy zobaczymy. Tyle ode mnie
    A do sklepu przyjechałeś MOTORem czy swoją Alfą?