Polecam farbę hammerite ,żywy połysk i oczywiście dobrze się trzyma przy tym za rozsądną cenę 21zł za 0,25l co wystarcza na 10 samochodów pozdrawiam
![]()
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Polecam farbę hammerite ,żywy połysk i oczywiście dobrze się trzyma przy tym za rozsądną cenę 21zł za 0,25l co wystarcza na 10 samochodów pozdrawiam
![]()
Zacisk ok ale felga przy nim prezentuje się okropnie i jeszcze bardziej rzuca się w oczy jej stan.
Niestety wyskoczyly pęcherzyki na moich felgach niedługo zbieram się za regenerację orietuje się ktoś jaka miej więcej cena w W-wie aluminiowe 17
E tam, bardzo ładna tekstura skały![]()
Regeneracja 17 od 100 w Wawie.za sztuke.
Mam oryginalne srebrne zaciski w mojej 9tce. Z przodu duże brembo z napisem ( bdb stan), z tyłu natomiast już nie jest tak kolorowo i chciałbym je odświeżyć na taki sam srebrny. Dobierał ktoś już jakiś lakier do tego koloru?
Najgorzej wyglądają jarzma, fajnie jakby kolor nie różnił się od tego który jest oryginalnie.
Polecacie coś konkretnego?
Cześć koledzy
Nie chce mi się przeglądać całego tematu, podpowie ktoś jaki jest rozmiar napisu na zaciskach duże brembo ?
Orientuje się ktoś, jaki dobrać kolor z palety RAL, aby uzyskać taki kolor jak ma oryginalnie duże Brembo w 159?
A czym wyczyścić pomalowane na czerwono zaciski? Chodzi mi o to że po zimie są bardzo brudne. Pojechałem na myjkę i nic nie pomogło. Macie jakiś sposób na ich umycie?
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!