Całkiem dobry pomysł - tylko żeby się nie okazało że gwint "nie taki"![]()
Całkiem dobry pomysł - tylko żeby się nie okazało że gwint "nie taki"![]()
Trzeba będzie sprawdzić skoro ta zostaje w dłoni![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
witajcie,
przemyślenia po przejechaniu pierwszych 1000km:
-nie ma problemów ze skrzynią biegów (przede wszystkim z 1-wszym biegiem)
- lusterka lekko drżą (powyżej 140km/h) i nie ma problemu z obserwacją drogi za samochodem. lekkie drżenie - to normalne. w poprzednim (Qashqai) bylo podobnie
-polecam TOM-TOM. Super nawigacja! Malo tego, że steruje odtwarzaczem MediaPlayer to jeszcze "przekazuje" przez Bluetooth informacje nawigacyjne na centralny wyświetlacz samochodu!
- żadnych negatywnych uwag.
czego mi brakuje:
- możliwości włożenia puszki/plastikowej butelki (0.5L) w drzwiach - te profilowane "kieszenie" w drzwiach zostały źle wymierzone - nie mieści się w nich puszka od Coca-Colapuszkę tylko można włożyć pod podłokietnik. Generalnie mało schowków.
pozdro![]()
Alu gałki są już dedykowane do modeli AR i nie ma problemów z gwintem. Można też zaopatrzyć się w nie w ASO.
Moja gałeczka również klękła w ferworze walki, kupiłem taką http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...o-S::4612.html
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
Możnaby zamówić w parę osób kilka sztuk byłby mniejszy koszt przesyłki chyba![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA