Witam serdecznie znalazłem super sposób na podpięcie mojej super fortecy ściągnołem tylko tapicerke z drzwi i nie musiałem szukać żadnych pierdółek w przekaźnikach jeżeli kogoś interesuje jak najłatwiej to podłączyć to piszcie w tym temacie
Witam serdecznie znalazłem super sposób na podpięcie mojej super fortecy ściągnołem tylko tapicerke z drzwi i nie musiałem szukać żadnych pierdółek w przekaźnikach jeżeli kogoś interesuje jak najłatwiej to podłączyć to piszcie w tym temacie
Mnie interesuje . Po prostu kupiłeś siłowniki i wszystko podczepiałeś do nowej centralki ?
nic z tych rzeczy jak rozbierze się boczek z drzwi kierowcy i ściągnie tą gąbkę to mamy na wierzchu instalacje.
Jeden długi owinięty taśmą przewód przechodzi przez całe drzwi.
rozwijamy tą lipną taśmę i widzimy 5 kabelków 2 niebieskie jeden szary i 2 jeszcze jakieś, musiał bym teraz zdjąć i zobaczyć, opalamy kabelki i wpinamy się w centralny naszą centralką u mnie było 3 kable w centralce do sterowania otwieraniem i zamykaniem.
wiem że jeden niebieski z szarym połączysz to zamek sam się zamknie
No może,ale różnica nie wielka.Wystarczy zlokalizować kable które idą przez słupek przedni do drzwi a to nie trudne i widzisz te same kable które są pod tapicerką drzwi.Co do koloru to autor mógł zapytać i ma bez szukania.
- - - Updated - - -
No i jak z zamkami?Były elektryczne?
- - - Updated - - -
Siłowniki są fabrycznie w zamkach.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
E to ja mam jakąś wersje dla biednych brak kabli do centralnego![]()
Ściągałem boczek i przewodów multum od elektrycznych lusterek kilka , od sterowania szyb. Jeszcze mi tutaj kolega sprawdził na forum po numerze VIN że mam juniora V3 i musi być centralny jak są elektryczne lusterka kij wie czy podgrzewane ale raczej nie.
Tylko że ja ściągałem boczek od pasażera hmm?
Te panel sygnalizacyjny działa nawet pokazuje czy bagażnik się domknął co się przydaje niekiedy. Kurczę ale w której kostce? , jak pamiętam to w boczku od pasażera to nic nie szło do zamka. Chętnie bym rozkręcił od pasażera ale kurde deszcz. Dodam że mam ten przekaźnik żółty od centralnego sprawny .
Kolega zapomniał ci wspomnieć, że się nie zna, że w 145tce, czujnik jest owszem, ale klasyczny wciskany we wnęce drzwi.
Więc akurat to nie ma nic do gadania.
147 powodów do zadowolenia