To jaka może być przyczyna palenia się poduszek ?
To jaka może być przyczyna palenia się poduszek ?
Chciałbym właśnie sam to skasować, ale się trochę boję. Za jak podłączę ten kabelek to coś uwale. Może da ktoś jakąś instrukcje co gdzie i jak ?
Sorry że się podepnę pod temat, ale nie chce mi się zakładać identycznego. Tak czy inaczej - odbyłem przed chwilą wyjazd wakacyjny do Chorwacji na 3700 km. Autko się sprawiło bez zarzutów - jednak jedyna rzecz, to zapaliła się kontrolka poduszki i dalej się świeći. Kabla nie mam narazie, by sprawdzić. Czy może być to tak, że pasażer z tyłu mocno coś tam nogami grzebał pod moim fotelem? Czy może ja, jak podwyższałem/obniżałem fotel mogłem tą kostkę jakoś odłączyć przez przypadek?
P.S. Auto w warunkach jazdy wybrzezem - to cud. Poprostu rewelka. Wiele czytałem o 156, ale nie do końca temu wierzyłem.
P.P.S. Pozdrowionka dla właściciela AR 156 SW, Srebrnej na ramkach Alfaholików, którego auto stało w m. Podgora niedaleko Makarskiej![]()
1. mogło tak być
2. pewnie śmigałeś 8 - fajna droga :-)
jak masz do mnie blisko - w co wątpię skoro do CRO zrobiłeś 3700 ( to albo masz kawałek PL do jazdy , albo jechałeś jakąś trasa turystyczną , albo jechałeś do samego Dubrovnika :-) )
to ci podepnę i zobaczymy co tam
(niestety profil nieuzupełniony o pozycję "skąd" )
Tak, 8 akuratDo Dubrovnika z Warszawy i z powrotem
.
A co do tej poduszki, to zauważyłem że się świeci odrazu po viadukcie w Czechach - myśle że faktycznie jakoś tam dotknięte było, mam nadzieje że nie centralka airbag
Masz uwaloną centralkę, musisz się przyzwyczaić
P.S. Pewnie uwaliłeś ją podłączając kabel od Viakena
...(sorry musiałem)
Ostatnio edytowane przez Magik ; 21-09-2013 o 20:55
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.