Z plasteliny to ludziki można robić.
Kup w modelarskim sklepie tzw. maskol. Nie szarpie farby obok i elegancko się odrywa.
Z plasteliny to ludziki można robić.
Kup w modelarskim sklepie tzw. maskol. Nie szarpie farby obok i elegancko się odrywa.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
piękne te pokrywy gruźlika, miód na me serce! czekam na efekt końcowy u założyciela tematu![]()
tak szybko tego efektu końcowego nie będzie, ale myślę, że za ok miesiąc się doczekacie![]()
Dobra, a jeszcze takie jedno pytanie- śruby, np. trzymające pokrywę silnika, można też przemalować lakierem w sprayu, tak, aby efekt był zadowalający?
Śruby można wymienić na nowe ładne aluminiowe (o ile aluminium wpasuje się w Twoją kompozycję). Małe śruby potraktowane lakierem mogą być potem upierdliwe przy demontażu
Pomysł świetny, zainspirowałeś mnie![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
W weekend obrobiłem osłonę w swoim "Panzergrau". Nie jest perfekcyjnie i parę baboli powstało, ale generalnie jestem cholernie zadowolony z efektu:
Matowienie powierzchni
Śruby i tuleje oczyszczone, gumki zabezpieczone Gyeonem tire q2, szmata z podbicia wyprana i psiknięta obficie inpregnatem.
Krwista czerwień.
Maskowanie taśmą.
Finalny produkt.
![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."