Mam warsztat na wsi jesli cos to na pw
Mlody 25 jak cos pisz na pw dam ci nr i krop po kroku wytlumacze jak dobrac sie do nagrzewnicy
Mam warsztat na wsi jesli cos to na pw
Mlody 25 jak cos pisz na pw dam ci nr i krop po kroku wytlumacze jak dobrac sie do nagrzewnicy
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 18-11-2013 o 21:33
woda jako woda czy plyn chlodniczy? Jezeli to czysta woda to masz prwpdbn urwany korek od odplywu w podszybiu. w 2,4 jtd jest za zbiorniczkiem plynu wspomagania - pod klapka w okolicy wycieraczki szyby od str kierowcy w tym czarnym plastikowym podszybiu ,w TS zbiorniczek masz obok silnika - nie wiem czy tez ta klapka jest u ciebie. jeżeli nie to musisz sie dostac tam jakos. nagrzewnice odpusc - jej uszkodzenie daje inne efekty (plyn chlodniczy za ICS). Temat wody przerabialiśmy na forum kilkaaa razy musisz poszukać. Wiem ,że yoozef z tym walczył i wygrał.
[C
Mam ten sam problem ale jeszcze nie miałem czasu rozbierać...
Dzisiaj jadac do pracy wlaczylem pelne ogrzewanie cala strone od kierowcy mi zaparowalo ale nie czulem zapachu plynu w nawiewach sprawdzalem tez i nie ubylo go. Nawiewy mocno grzaly wiec wydaje sie ze to nie nagrzewnica. Dopiero w sobote bede mial czas poszukac tego odplywu i przygladnac sie blizej tej sprawie, dziekuje wszystkin za zainteresowanie sie moim problemem. Macie moze jakis pomysl jak to w miare sprawnie wysuszyc?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
dobra suszarka do włosów i godzina czasu.................![]()
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.
20 km od szczecina nwm wiesz moze gdzie zalom
Panowie dzisiaj walczyłem z drożnością odpływu pod filtrem kabinowym udało mi się go zlokalizować i odpływ przetkany (sprawdzony) leje się strumieniem,oraz uszczelnione wszystkie Wasze wskazania i zobaczymy ,teraz czekać na deszcz i zobaczymy pozdrawiam
kolego Dziarka jeżeli to woda to dostaje się ona do wnętrza po wiązce przewodów które zobaczysz kiedy zdejmiesz plastik kryjący zbiorniczek płynu do wspomagania.Pod nim jest wiąza po której włazi woda. Sprawdź spód deski ,pod bezpiecznikami czy nie jest mokro
Ok dzięki za dodatkową informację jestem wdzięczny ,sprawdzę to jutro i uszczelnie dodatkowo pozdrawiam