Ja tylko w kwestii technicznej....
Jak nie ustalimy terminu to skończy się tak jak w zeszłym roku, gdybania, przepychanki i było nas aż trzech (na trzydziestu). Kalendarz tdtp jest znany, wybierzmy dzień tak żeby każdy mógł się dostosować zawczasu.
Sztywny i bez zmian. Wtedy wszyscy się określą (dam radę, nie dam) i może uda się spotkać w większym gronie.
A dla niezdecydowanych i wątpiących - jeśli macie sprawne samochody to chociażby był to mały fiat to warto. Pamiętajcie, nie ścigamy się z nikim innym tylko z sobą, bez znaczenia jest moc, diesel czy benzyna, zabawa naprawdę warta jest przyjazdu.....
Do zobaczenia.
P.S. do każdego terminu się dostosuje byle był wcześnie ustalony.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Popieram post wyżej i proponuję 27 lipca. W tym okresie jest zazwyczaj niezła pogoda i daje sporo czasu na ogarnięcie aut![]()
A pamiętajcie, że my jedziemy na zwykły track day, na który każdy może się zapisać, więc wszyscy koledzy w jakicholwiek autach są mile widziani. A jak podejdziemy do organizatora z listą np. 20 osób, to może coś się uda ugrać.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Moze zostawmy okres wakacyjny? Czyli przykładowo ostatni weekend czerwca, ewentualnie pierwszy września?
Fajńie jakby termin ńie pokrył sie z terminem Zlotu.
Wysłane z mojego iPad Air przez Tapatalk HD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pamiętaj, że trzeba się zgrać z terminami TPTD, imho lipcowe terminy dają odpowiednią separację przed zlotem i szanse na niezłą pogodę + czas na ogarnięcie aut.
Możemy zrobić głosowanie.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Głosowanie to dobry pomysł ale dałbym tydzień ludziskom żeby sie dopisali do listy...przed wyjebka z serwerem było nas więcej..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O co chodzi w tym temacie toru??? Może ktoś coś przybliżyć abym się odnalazł???
Chcemy polatac w tym roku po torze w większej grupie, korzystając z akcji Tor Poznań Track Day..zainteresowany?
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
[QUOTE=slavol;1321196]1. Krusz
2. omen ?
3. radosuaf
4. Artek123
5. Savak
6. kylo1986 (jak do lipca potem może być ciężko)
7. 3voQ
8. Marcin_M
9. slavol
10. Tomek_KRK
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów