Witam , samochód był prezentowany dla delarów Alfy Romoe .
W lutym planowana jest prezentacja samochodu 4C w salonach Alfy ale na razie tylko statyczna![]()
Witam , samochód był prezentowany dla delarów Alfy Romoe .
W lutym planowana jest prezentacja samochodu 4C w salonach Alfy ale na razie tylko statyczna![]()
Dokładnie tak w lutym i marcu dealerzy AR bedą mieli u siebie, każdy po jakieś trzy dni, egzemplarz 4C. Będzie można popatrzeć i niestety tylko popatrzeć. Jednak udało mi się załatwić, że bez problemów dotknę i posiedzę w środku, co by miało mi się co śnić ... hi hi hi.
Ostatnio edytowane przez jarecki_68 ; 28-01-2014 o 11:27
Nie wierzę że nie wpuszczą nikogo do środka. Skoro to pokazówka którą nie można jeździć to jedyny sposób żeby ludzie później o tym aucie gadali. W końcu to nie jest auto dla garstki wierchuszki tego świata.
Ten samochód finalnie ma być zarejestrowany w Polsce . Najpierw chemy go pokazać klientom w salonach dealerskich aby mogli podjąć decyzję o zakupie samochodu .
Muszę przynać że 4C wygląda rewelacyjnie duzo lepiej niź na zdjęciach no i ten dźwięk wydechu.
Od lutego samochód będzie prezentowany w sieci dealerskiej .
Można gdzieś znaleźć jakiś grafik 'gdzie i kiedy' czy pytać w konkretnym ASO??
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Daleko... Mnie interesuje CS na 1-go Sierpnia.
Drzwi zabarykadują przed taką zgrają ludzi.