Szkoda zachodu moim zdaniem
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Szkoda zachodu moim zdaniem
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
tez jestem ciekaw ile to roboty ze zrobieniem oteirania klapy z przycisku? Wystarczy zamowic znaczek z mikrostykiem i pociagnac kable do przycisku na podsufitce? Czy jeszcze jakies udziwnienia?
Jest tak jak pisze kolega wcześniej, prowadziłem kabel od przycicku kolo lampki na suficie do znaczka na klapie. Nie ma z tym wiele roboty.
A w kombi jak jest? ;> tez do tego przycisku idzie kabel? Czy pod kostkę od zamka jest podlaczone? Moim zdaniem trzeba by się pod centralny zamek podłączyć.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A u mnie właśnie to przestało prawidłowo działać. Jak jest zimno i mokro to nie działa a jak ciepło i sucho to działa. Pewnie coś nie styka. Miał to ktoś i naprawiał?
Witam
Ja mam problem następujący z tym otwieraniem bagażnika przez logo alfa 2010 r. otwieranie przez pilota działa a przez logo już nie wcześniej raz działał raz nie, wykręciłem to logo i myślałem że to ten mikrostyk ale go podłączyłem do światła w klapie i działa czy ktoś coś takiego miał i to rozpracował.
pozdrawiam
po tym temacie widać, że przycisk w podsufitce jest "lepszy";p Przynajmniej jak stoimy w korku na światłach to żaden batman nie podleci i nie otworzy bagażnika ;p
Jeśli nie chcesz żeby Ci ktoś go na światłach otworzył to masz do tego celu ustawienie w menu, w której ustawiasz aby bagażnik się nie otwierał logiem przy odpalonym silniku.
Ostatnio edytowane przez tomio ; 30-07-2014 o 19:42
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Jeżeli mikrostyk jest w porządku to na takie fanaberie naszych belli czasami pomaga reset kompa przez zdjęcie klem z akumulatora. Spróbujmoże pomoże, jak nie to trzeba szukać dalej. Może tez to o czym już w kilku wątkach pisałem czyli połamana wiązka kabli na łączeniu klapa i pozostała karoseria.
a widzisz tomio...o tym to nie wiedziałem...czyli powiedzmy, że równie dobry sposób jak i przycisk w podsufitce ;P [wiem wiem...każdy swoje chwali]