Witam, miałem ten sam problem, grzało na maxa przy 16.5 stopniach, tak się dzieje jak jest problem z akumulatorem , jak już zaczyna padać, sprawdziłem silniczki, wszystkie działały, wystarczy je odkręcić i sprawdzić czy się obracają ( włącz silnik i kręć pokrętłem od ogrzewania, jak działają to ok) dróga rzecz, musisz zdemontować środkową centrale, po bokach powinny być silniczki, jeden z jednej str z drógiej 2 koło siebie, jeden silniczek jest odpowiedzialny za pracę klapy od temperatury (ten pierwszy)on jest z taką plastikową zembatką on jest przykręcany do takiego podłóżnego białego przesówaka , tam z boku powinieneś go zauważyć, przykręć silniczek (on wchodzi w ten biały przesówak) i sprawdz jak to chodzi reulując ogrzewanie ( u mnie przesówak działał tylko przy LO i Hi) winowajćą okazał się panel sterowania temperaturą, wykręciłem od kumpla i sprawdziłem i wszystko było ok sprawdz tylko silniczki czy szystkie działają jak tak to chyba możesz mieć ten panel do wymiany,z tym, że ja mam alfe z 2004 ona ma wyjmowany panel ogrzewania, nie wiem jak ty to zrobisz u siebie, będzies musiał demontować całą centrale chyba, tam jest sporo do zdemontowania, miłej pracypozdro
![]()