Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Temat: poszukiwania V6 Busso GT

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

W Mediolanie stoi GT 3.2 z 60kkm na cyferblacie. Stan niemalże salonowy. 12kE.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Rowerzysta Avatar Woda83
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156 V6

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    Dzisiaj po wspólnej wycieczce do Radomia i obejrzeniu trzech tamtejszych V6 busso:
    jedna okazała się totalną klapą,
    jedna skarbonką,
    a kolejna wielkim znakiem zapytania...

Poszukiwania wciąż trwają.
    Która okazała się znakiem zapytania? Nie ukrywam, że interesuje mnie ta czarna na 18. W jakim jest stanie?

Użytkownik Rowerzysta Avatar yeye
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2.4

Domyślnie

Informacja dla potomnych, pisane na szybko i bez zbędnego wgłębiana się w szczegóły, jakby ktoś miał jakieś pytania to PW

http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-3-2-240km-skory-navi-szwajcar-C32434657.html
    Auto trochę już stoi u nich, na początku była cena 22900, po tym jak pojawiła się druga GT 3.2 w Radomiu cena wzrosła do 25900. Szyby ok, ale prawy bok był robiony(pewnie z tego samego powodu klamka słabo działa) Licznik nie kręcony, jest do tego cała litania papierowa. Nawigacja dołożona w 2007 roku, kilka błedów w systemie. Opony śmietnik, sporo rdzawego nalotu pod maską, szyba się nie domyka, prawy próg uderzony od spodu, dolot obklejony taśmą, wnętrze dość zadbane. Dużym bólem jest jeden kluczyk bez przycisków i brak karty kodowej.Trochę trzeba by wrzuć na początku, dużo pierdół do zrobienia, ale do uratowania auto.

http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-3-2-v6-250-km-manual-ze-szwajcarii-i4103879958.html
    Auto dość świeże na placu. Szyby ok, cała w oryginalnym lakierze ( kilka przytartych elementów), przebieg oryginalny, felgi słabo pomalowane, czerwona otoczka ma na celu kamuflowania przytartych rantów( malowana pędzelkiem) na felgach nowe opony Sunny zimowe, zaparowany mocno prawy reflektor, błędy wypadających zapłonów , dziwna sprawa to auto z 2004 roku, a poduszki programowane w 2005 roku, auto ładnie przyspiesza, pod maską również mały nalot rdzawy.Ciekawa oferta, ale wnętrze i felgi malowane sprayem, a Pan na razie mało skłonny do negocjacji.

Natomiast GTV, to w bardzo dużym skrócie spory zawód i tyle.

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał yeye Zobacz post

Natomiast GTV, to w bardzo dużym skrócie spory zawód i tyle.
    Piszesz o Gtv cuma_Borek ??
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Piszesz o Gtv cuma_Borek ??
    Owszem o tej.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    Owszem o tej.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
    To może jakieś konkrety dla wszystkich ?? Skoro inne opisujecie
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    To może jakieś konkrety dla wszystkich ?? Skoro inne opisujecie
    Powiem tak... Nim zdążyłem pójść po komputer do diagnostyki, już było po oględzinach gtv'ki...

Użytkownik Rowerzysta Avatar yeye
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2.4

Domyślnie

Z uwagi na ochy i achy na forum, cenę oraz piękne zdjęcia. Moje oczekiwania były bardzo rozbudzone. Tak naprawdę napaliłem się jak szczerbaty na suchary i pojechałem ją kupić, pieniądze były przygotowane i tylko wydawało mi się, że będzie trzeba dopiąć transakcji. Oczywiście zabrałem złego policjanta ( dzięki jeszcze raz) , który miał mnie oblać zimną wodą jakbym za bardzo się podpalił. To on też kazał mi zobaczyć 2 wcześniejsze GT ( spostrzeżenia w poprzednim poście) Jadąc tam byłem podjarany jak małe dziecko, zobaczyłem ją ( naprawdę robi wrażenie jej nowy lakier) Myślałem, że nie będzie co tam gadać tylko kupować i cieszyć się nabytkiem. I tu pojawia się ten mały zonk, nie wiem czy z uwagi na to, że auto było powyżej ceny rynkowej oraz wychwalane pod niebiosy na forum oraz to, że ja mam takie spaczenie i nie chce tu nikogo obrazić, ale takie mam zdanie, auto jest zapuszczone. I tutaj nie chcę wymieniać co dla mnie w tym aucie nie gra. Po prostu tak mam, że jak mam za coś przepłacić to, chciałbym wiedzieć za co przepłacam. Od razu mówię, że auto pod względem mechanicznym nie sprawdzałem, bo mi wystarczyło to co zobaczyłem, aby stwierdzić, że nie chcę kupić tego auta. Co nie oznacza, że inny kupujący go nie kupi i nie będzie zadowolony.
    Gdyby nie to, że byłem mocno nastawiony na GTV, to pewnie kupiłbym GT z drugiego linku, bo naprawdę jest ciekawą ofertą, ale po tym jak moje marzenia prysły, nie miałem głowy do zakupów.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Raider
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR Giulia Veloce Blu Misano, AR Spider 3.0 V6, AR 147 Q2

Domyślnie

Mam pytanie odnośnie tego samochodu http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID4oTGsF.html czy poza opisanymi wadami auto jest w oryginalnym lakierze czy dużo obić na z przodu i pod ta maską te rdzawe miejsca to groźne?
    Dzięki z góry za podpowiedź jeśli ktoś jeszcze pamięta coś z oględzin.

Cytat Napisał yeye Zobacz post
    Auto trochę już stoi u nich, na początku była cena 22900, po tym jak pojawiła się druga GT 3.2 w Radomiu cena wzrosła do 25900. Szyby ok, ale prawy bok był robiony(pewnie z tego samego powodu klamka słabo działa) Licznik nie kręcony, jest do tego cała litania papierowa. Nawigacja dołożona w 2007 roku, kilka błedów w systemie. Opony śmietnik, sporo rdzawego nalotu pod maską, szyba się nie domyka, prawy próg uderzony od spodu, dolot obklejony taśmą, wnętrze dość zadbane. Dużym bólem jest jeden kluczyk bez przycisków i brak karty kodowej.Trochę trzeba by wrzuć na początku, dużo pierdół do zrobienia, ale do uratowania auto.

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

yeye chyba ją oglądał

- - - Updated - - -

niejest w orginalnym lakierze napewno