Tuleje zamówione komplet na przód i tył za 900zł + 100zł wymiana80ShA.
Zobaczymy jak będzie jeździło
Tuleje zamontowane. Auto zdecydowanie bardziej sztywne, rewelacja w zakrętach. Troche sztywniej, czuje że auto prowadzi się dużo pewniej i jest jeszcze bardziej precyzyjne co myślałem że w przypadku AR będzie już niemożliwe. btw. Kupiłem w modernparts.
Ostatnio edytowane przez mitrak ; 10-04-2014 o 08:15 Powód: Opinia po zamontowaniu.
Znalazłem temat który sam przerabiałem jakiś czas temu
Dwa miesiące temu szukałem polibuszy i zastanawiałem się pomiędzy Olkuszem i Modernparts. Wyszło tak że ja do swojej 156 i znajomy do 147 zakupiliśmy w ModernParts a inny w Olkuszu bo było taniej. Efekt taki że te z olkusza reklamował bo jakoś wykonania dawała wiele do życzenia a teraz po 2miesiącach zaczynają trzeszczeć a te z MP się naprawdę nieźle sprawdzają.
Producentem tych z modernparts jest strongflex a mają lepszą cene.
ja załozyłem z olkusza na gorne wahacze z przodu i cisza jak makiem zasiał ja nie narzekam moze jak ktos zakladał ze z oklusza to zrobił cos nieprawidłowo ja nie narzekam wrecz przeciwnie chwale sobieale to moje zdanie
![]()
W sumie mam od niedawna w styczniu robilem,ale jak pisalem ja nie narzekam znam pare co tez te z olkusza zakladali i kilka lat jezdza i nic nie skrzypi.
Ja w sumie długo nie jeżdżę na nich ok. miesiące. Ale na razie jest naprawdę okCzęsto lobię polatać sobie szuterkiem czasami kałuże zachacze
więc zobaczymy, raczej używam w warunkach ekstremalnych.
Temat fajny, można obserwować i opiniować![]()
No pierwszy miesiąc użytkowania Polibuszy za mna. Alfka bardzo się z nimi polubiła. Puki co przejechane 3tyś. km i jest wszystko jak powinno być. Na polibuszach auto w środku czasami potrafiło troche przy trzeszczeć, przed czasami też. Ale po rozmowie ze znajomymi mechanikami znalazłem fajne rozwiązanie które mogę polecić tj. Montaż rozpórki, auto w środku jest od razu sztywniejsze nie trzeszczy i jeszcze fajniej sie prowadzi![]()
Kolego jaki kolor założyłeś???? bede roboil zawias a ponoc kolor ma znaczenie!![]()