nie, w tym roku niestety bez dziewczyn![]()
nie, w tym roku niestety bez dziewczyn![]()
Impreza zaczyna się o 11.00. Umawiamy się gdzieś wcześniej żeby przyjechać razem czy jednak każdy na własną rękę? Jeżeli tak to gdzie i kto jest chętny? Jak coś to zróbmy listę:
1. Patryczos
No jak sie nie wstydzicie jechac z Golfem w ekipie to się pisze . Tyle ,że się jeszcze zgadamy bo w sobote na 8 jade wyspawać wydech i mam nadzieje ,że pójdzie bez niespodzianek . No i sprawa pogody . Jeszcze awaryjnie jest niedziela bo dwa dni imprezy są
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
No własnie pogoda w sobotę ma nie dopisać, za to w niedziele ma być już fajnie. Start niby o 10.00. To może jakby w sobote było fajnie to o 10.30 sie ugadamy, a jak będzie ujowo to może niedziela po 14.00?
w niedziele szlo by sie spodkac pod plejada
Ja mam chyba tylko sobotę na M1. Pogoda się zapowiada bardzo średnio kurde.
W niedzielę w Tychach tuniory kręcą klip promujący imprezę South Elite to tam lecę.
Jakby coś to ja będę w sobotę od 10.30 albo w niedziele po 14.00. Wszystko praktycznie zależy od pogody. Sobieski156 moge też pod plejade podjechać, a jak reszta ekipy?
Jak oglądam prognozy na WP to mnie krew zalewa - i w sobote i w niedziele opady . Jak nie będzie mega ulew to jutro podjade jak się uporam z wydechem . W niedziele też postaram się wpaść . Mam nadzieje ,że jakieś przychylne wiatry rozwieją te chmury