猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Zadajesz pytanie i sam na nie odpowiadasz - własny świat, własne zabawki. A jak już kupi beznen i wszystkiego nie zużyje, to poleć resztę wypić bo to będzie przecież krótka ekspozycja.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Stary, jakiego zioła żeś się napalił? Benzen to zwykły rozpuszczalnik jak każdy inny - jasne jest szkodliwy jak i wiele innych rzeczy i nie należy przesadzać, ale nie dajmy się zwariować że jednorazowy kontakt z nim to wyrok śmierci, wprost przeciwnie: jest powszechnie stosowany w przemyśle, a studenci chemii na laborach zużywają go na litry i nic im nie jest. Przy okazji wiedziałeś że woda jest szkodliwa? Przeciętny człowiek umiera po jednorazowym wypiciu tylko 17 litrów wody.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Robisz z siebie głupka i nawet o tym nie wiesz.
I znowu kłótnia i to o co o benzen. Panowie powagi trochę.
Byla 156 2,0 TS,
była 156 2,4 20V
była 156 1,9 16V
jest 159 1,9 16V
była giulietta 2,0 IMOLA
jest giulia 2,0
3/4 tematu o głupkach a jak zdjąć te progi - ani słowa.
Jak dzieci... Panowie (napisałem z dużej awansem) - spoważniejcie.
Nasze forum jest naprawdę liberalne i pozwala na zbyt wiele. Na takim android.com tych postów już by dawno nie było a wszyscy dostalibyście po grubym ostrzeżeniu. Ja tu administratorem nie jestem - piszcie na temat a porachunki to pod budke z piwem.
Więc jak to jest z tym sciąganiem progów? Jeden musze lekko skleić bo się załapał na brak wyobraźni wykonawców parkingów.
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."