A co? LPG urazi Twoją dumę?
typowe falowanie obrotów w TS'ach, poczytaj o tym na forum
A co? LPG urazi Twoją dumę?
typowe falowanie obrotów w TS'ach, poczytaj o tym na forum
Nie, nie razi mojej dumy, ale nie jestem do tego przekonany i chyba się nie przekonam
też tak kiedyś myślalem. Ale śmigając 20tys rocznie powiem ze się opłaca..
zreszta nie wazne nie o tym temat.
o nie równej pracy wyczytasz wszystko na forum, a o tym co smierdzi to jak masz dostep do kanału to mozesz poogladac od dołu, może cos tam sie wkreciło i przypala
Po pierwsze to zejdzcie z chłopaka, bo serio robi się loża szyderców- to primo
po drugie, kornik nagraj jakiś filmik jak ten silnik chodzi, na luzie czy tam w czasie jazdy+ obrotomierz + dźwięk. Może to tylko falujące obroty i skończy się na przepławce może coś poważniejszego, z zapachu w środku, zobacz czy nie kapie nic na elementy które mogą się mocno nagrzewać. Kolektor wydechowy, zajrzyj z tyłu za silnik (od strony grodzi) czy nic nie kapie. Sprawdz wydech, choć pewnie spaliny byś rozpoznał
~ taka była piękna ! :C
Jakieś błędy na kompie?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no właśnie, to podstawa co komp pokazał, ale skoro nie pisał o żadnych błędach to wnioskuję że nic nie wykazało
Link do niebieskiego masz na PW.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Skoro smród po przejażdżce to może któryś hamulec dobrze nie odbija? Nie masz mocno rozgrzanej (dużo bardziej niż ta po drugiej stronie) którejś tarczy po jeździe? Może po prostu klocki się skończyły?
Jak nie hamulce to palone sprzęgło, ale wówczas miałbyś problemy z wrzucaniem biegów.
Znalazłem winowajce smrodu! Po jakimś czasie spaliła mi się lewa żarówka, przy wymianie zauważyłem, że znajdowało się coś przy reflektorze, jakby przetwornica
A przy którym reflektorze? Bo tam przy lampach raczej żadnej przetwornicy nie ma.
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 04-09-2014 o 09:18