Czyli gorna krawedz do dolu i ciagniemy dobrze rozumiem ??
Czyli gorna krawedz do dolu i ciagniemy dobrze rozumiem ??
Raczej tak, blaszki rozpierające są po bokach, więc czy dół czy góra obojętne. Wyświetlacz jest długi albo głęboki jak ktoś woli więc ciągniemy równolegle do siebie nie pod kontem.
Byla 156 2,0 TS,
była 156 2,4 20V
była 156 1,9 16V
jest 159 1,9 16V
była giulietta 2,0 IMOLA
jest giulia 2,0
Gorąco moze nie ale odkleic sie ciezko bylo :p a widzialem jak swieci na postoju jak zagladalem pod siedzenia :p to jak sie je wlaczy to po zgaszeniu automatycznie sie wlacza ?? Bo tak mam z klima :/ co odpale to odrazu sie wlacza
Nie jest tak ze grzanie siedzeń automatycznie sie wyłącza.
A czy normalne to ze klima wlacza sie wraz z zapłonem i po odpaleniu ??
W jakim sensie sie włącza? To nie dobrze? Jak chcesz ja wyłączyć to pokręcił środkowym pierścieniem aż zgasną zegary. To ustawienie powinno być zapamiętane.
W ogole to poszukaj na forum jest link do instrukcji obsługi. Warto przeczytać cała.
zapala sie dioda od klimy :p przekrece zapłon zapala sie zgasze ja odpale auto znowu zapala sie :p takie jajuszka :p
Wolalbym ja sam włączać a nie automatycznie sie włącza![]()
Chetnie bym ja przeczytam ale przez telefon teraz to na pewno nie znajde :p gubie sie tu jeszcze :p
A mam jeszcze jedno pytanie/prośbę :p dalo by rade podeslac FESa PL bo mam ale wersje ang. :/ a cgce zrobic wykresy turbo bo autko nie idzie na jedynce ciezko sie zbiera, bylbys na tyle milya instrukcje znajde i poczytam obiecuje :p