czekamy na efekt końcowy działaj
czekamy na efekt końcowy działaj
Ostatnio praca idzie troszkę wolniej bo skończył mi się urlop i teraz walczę tylko po pracy :/ aktualny stan na dziś to wyprute ze wszystkiego dwa auta. Plan na najbliższy weekend to zamontować bak, dźwignie zmiany biegów (był automat), pedały, układ wydechowy i położyć wiązki. Silnik musi jeszcze poczekać bo nie mam żurawia a samemu i tak jest bardzo ciężko :/
Troszkę odbiegnę w przyszłość... Auto do którego wkładam JTD miało spryskiwacze lamp, czyjnik zaparowania szyby, czujnik deszczu, czujnik powietrza przy wlocie na podszybiu oraz nawigację - wszystko to w tym momencie podepnę pod body komputer który nie miał tych czujników i tu pytanie czy za pomocą elm'a i fes'a jestem w stanie to ogarnąć czy konieczna będzie wizyta u specjalistów?
Jeszcze mam za mało postów żeby pisać w giełdzie także jak ktoś czegoś potrzebuje mechanicznego z 2.0 TS Selespeed lub z wnętrza auta to zapraszam do kontaktu.
a masz moze do sprzedania skrzynke bezpiecznikow która się znajduje pod maską?
To jest to czego mi brakuje![]()
A ja potrzebuje pokrywkę tą plastikową na dodatnią klemę na akumulatorze![]()
niestety ani w jednym ani w drugim aucie już tego nie było.
mam tylko jedną dla siebie, druga uległa uszkodzeniu podczas dachowania.
Jeszcze taka gorąca prośba czy pytania o części możecie zadawać przez PW, raz że nie chcę podpaść moderacjia dwa że zrobi się bałagan w wątku o swap'ie
![]()