To że masz gwint podniesiony maksymalnie do góry to i tak niewiele zmienia bo i tak masz pewnie z -35/-40mm względem serii. Z tyłu można co jedynie poeksperymentować ze śrubami mimośrodowymi przy mocowaniu amorka do piasty (H&R chyba takie robiło).
To że masz gwint podniesiony maksymalnie do góry to i tak niewiele zmienia bo i tak masz pewnie z -35/-40mm względem serii. Z tyłu można co jedynie poeksperymentować ze śrubami mimośrodowymi przy mocowaniu amorka do piasty (H&R chyba takie robiło).
Mozna tez kupic regulowane wahacze poprzeczne. Uczyniłem to osobiście![]()
byłem na stacji diagnostycznej ustawili zbierzność i powiedzieli ze kąty są do du....! ale ze nie da sie ustawic bo są nieregulowane !co teraz ?zobaczymy jak bedzie po tym ustawieniu zbierzności a jak to nic nie dało to co wtedy? chyba bedzie trzeba całe zawieszenie wymieniac no nie?
To podaj jakie te wartości kątów pochylenia kół Ci zmierzyli? i czy w zawieszeniu mechanicznie jest wszystko tip top bo inaczej nie ma co mierzyć zdaje się.
Ja niedawno byłem na pomiarach, zawieszenie standardowe , kąty pochylenia koła - przód : L -1st05' P -1st12' ; tył -L 1st30' i P -1st33'
Po obniżeniu zwiększa się jeszcze bardziej tendencja do zbierania wewnętrznych części opon, tak już jest.