U mnie rano na pewno i teraz sprawdze po 12 godzinach służby czy bedzie fochchociaz ostatnio przejechalem do sklepu 2km zamknąłem w sklepie okolo 15 min. I tez musiałem z kluczyka otwierac
wiec super
Wyslano z Noki 3110![]()
U mnie rano na pewno i teraz sprawdze po 12 godzinach służby czy bedzie fochchociaz ostatnio przejechalem do sklepu 2km zamknąłem w sklepie okolo 15 min. I tez musiałem z kluczyka otwierac
wiec super
Wyslano z Noki 3110![]()
Dejon - wyjmuj kluczyk juz w sklepie ;-) u mnie rano w większości przypadków ok oraz jak postoi dłużej. Ale jak parę min po zamknięciu chcę dostać się do środka, to Alfinka odmawia współpracy. Czasami pomaga mi dłuższe przytrzymanie przycisku, jak do otwierania szyb
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
W sklepie ciezko bo wiesz torby browarów i nie ma jaka z patentem przytrzymywania zrobię tak jak mówisz
mam nadzieje ze pomoże
Wyslano z Noki 3110![]()
U mnie naszczęście fochów brak....a teraz taki mam okres, że 9 stoi od niedzieli do piątku sama na mrozie nie jeżdżona więc tylko się cieszyć![]()
To nie imbus a zwykły mały kołek rozprężny ,rozbierałem i ściągałem ten plastik powlekany do czyszczenia i malowania .W ten kołek wcisnąłem igłe stroną ucha trzymając w kombinerkach i pociągnąłem i wyszedł .trzeba trochę wyczucia .Po obwodzie do okoła po 2 zaczepy jeszcze sa no i trzeba dobrze docisnąć guzik od wyciągania grotu.Uwaga na sprężynke .
Pawelek_S, możesz pokazać efekt malowania, i napisać czym malowałeś. Czy jest to trwałe?
Nie ma co pokazywać trwałe by było jak by nie był używany a tak to po kieszeniach się wytarł i lipa jeszcze większa . Podobno mozna to zrobić jakoś tam gdzie regenerują felgi ,tak słyszałem że mogą napylić srebro jakieś ale nic więcej nie wiem
Witam. Panowie mam problem. Postawiłem auto i po paru godzinach przychodzę i nic. Centralny zamek na pilota nie dziala.Nie mozna otworzyc. Samochod oppaala.Tylko otwieranie i zamykanie auta odbywa sie z grota. Bylem w ASO i kluczyk do wymiany. Nie mozna go przekodowac. Czy da sie go jakos naprawic?