Dokladnie wlasnie tyle mi zaspiewal :d trzeba wymienic zimering , ale stwierdzil jezeli w skrzyni nie brakuje oleju to nie trzeba tego ruszac bo to normalne w autach , ze w tym miejscu sie poci hmm. Co do tych rurek to wlanie mam przetarta aluminiowo raurke ze wspomagania, a co do metalicznego stuku to na laczeniu kolektora z rura.
Ostatnio pojawilo mi sie lekkie stukanie w lewym kole na duzych dziurach o dziwo tylko ja to slyszeno i okazalo sie ze to jakis drazek , ale mi tego nie wymieni bo mu sie nie oplaca bo trzeba wyciagnac cala belke z pod auta ssania czy jakos tak
bo w alfach niby jest to tak glupio rozwiazane , ze jest to niby zgrzewane hmm co o tym sadzicie?
Pozdrwiam!!!
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
Dees jesteś przewraźliwiony..![]()
z jednej strony dobrze ale jak zaczniesz tak słuchać i szukać to cie koszty zjedza..![]()
Niunia musi byc idealnawie ktos co to za drazek? ze trzeba cala belke sciagac i jakie moga byc skutki jezeli tego nie zrobie ? w sumie slychac tylko przy duzych dziurach
i to bardzo cicho ,ale mam wrazliwe ucho. Jezeli zdecyduje sie na wymiane musze poszukac innego mechanika bo ten nie zabiera sie za to bo musial by mnie conajmniej 300 zl skasowac
![]()
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla