Lublin![]()
Lublin![]()
To masz GrzesiekK
Najlepszego alfistę fachowca w regionie.
Dajcie mi namiar i telefon na pw
to mało prawdopodobne ale mógł uszkodzić komputer przez spięcie, moja pierwsza wizyta u mechanika z alfą tak się skończyła. padł komp a jedyną informacją był CODE i zero możliwości połączenia się z kopem. Reanimowali mi go w ASO Nagórscy w Łeczycy pod Poznaniem. u mnie okazało się że trzeba wgrać cały soft od nowa - 600zł - po znajomości.
po robocie auto do odbioru jutro nic nie wymieniali nie wiem co dokładnie ale do zapłaty symboliczne 200zł
Kolego, a wiesz co to interpunkcja? Buduj jakieś sensowne zdania![]()
Pewnie poprawili antenke imo![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Nie wiem dokładnie jak to jest ale 166 ma 2 ima. Nie pamiętam dokładnie co z czym się zjada ale jak chciałem zmienić zegary na białe był problem związany z imo ale zostałem przy orginalnych i nie bawiłem się z tym. Cos mi świta że właśnie zegary współgrają z imo. Ale mogę się mylić
Licznik to chyba nie.Ja z kolei zmieniałem na czarne i założyłem z fl i oprócz tego,że w kostkach jest inaczej (kontrolki),reszta działała i normalnie auto odpalało.Więc z imo z licznikiem,raczej nie ma wiele lub nawet nic wspólnego.
U siebie też walczyłem z CODE na szczęście doszedłem że winna okazała się kostką która jest w podszybiu od strony kierowcy.