Tylko ,że nawet jeśli coś nie styka np w połączeniu czujnika obecności pasażera to i tak tego nie zobaczę bo nie mogę połączyć się z Sensorem...
Tylko ,że nawet jeśli coś nie styka np w połączeniu czujnika obecności pasażera to i tak tego nie zobaczę bo nie mogę połączyć się z Sensorem...
Też mam problem z poduszką raz kontrolka świeci raz nie , zauważyłem ze jak trzasnę klapą od bagażnika dzisiaj to się zaświeciła , gdzie szukac tych kostek w bagażniku ? które kostki sprawdzić bo raz świec kontrolka 1 dzień z tydzień spokoju czaasem zaświeci Tylko na chwilkę , jakieś pomysły ? alfa 156 Fl 1.9jtdm
a Podpowie mi ktos gdzie szukać mojej usterki ?gdzie są te kable od airbag z tyłu ?
Michał12 to co mi wiadomo z moich doświadczeń to są żółte kostki w nadkolach w bagażniku za tymi osłonami wykładziny z boku , czasem wystarczy je przeczyścić .
dzięki sprawdzę to jak tylko zrobi się Cieplej bo juz mnie drażni ta kontrolka
one mają coś w siebie wpięte czy jak ? do czego one tam są podłączone do jakiś sensorów ?
hej, a podpowiecie mi czy może jest szansa na wymianę centralki z innym numerem. Numer, którego ja szukam jest praktycznie nie do znalezienia. Jest jedna na alledrogo i gość chce 100zł bez gwarancji.
Czy był gdzieś tutaj wątek z zamiennikami numerów centralek?
Jaki nr
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka