Kwadratowa (prostokątna) ramka z plastiku i kilka gumowych lub plastikowych żaluzji. Przeważnie na narożniku auta za zderzakiem, jedna, czasami dwie.
Kwadratowa (prostokątna) ramka z plastiku i kilka gumowych lub plastikowych żaluzji. Przeważnie na narożniku auta za zderzakiem, jedna, czasami dwie.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
No wlasnie ja tez tego niemoge znalezc. Wyjalem zapasowke i nic niewidze....
Dodano po 3 minutes:
Rozumiem ze mam szukac od strony wewnetrznej bagaznika i rozkrecic plastikowa oslone idacą w strone zderzaka?
Ostatnio edytowane przez bouli ; 18-03-2015 o 12:28 Powód: Dodano
Nr 5. Jak pisałem parę postów wyżej lokalizacja jest w okolicach tylnego prawego nadkola - rozbierz prawy boczek bagażnika albo osłona pasa tylnego.
Dzieki za tak dokladny schemat. Jutro zabieram się za to i dam znać jak poszło. Pozdrawiam
Kurcze rozebralem ten boczek i nie znalazlem tej kratki...
jezeli szyba aż tak paruje, że jest cała mokra to szukałbym jednakgdzies bliżej przecieku.
Kiedyś miałem taki problem w innym aucie to wywaliłem wszystko z bagaznika (czytaj 'wszystko' znaczy z tapicerką itp...)
i wyłożyłem cały bagażnik gazetami. Po wizycie na myjni (karcher i jechane) wiedziałem już wszystko.
Wtedy akurat okazało się, że pod uszczelką klapy przerdzewiało miejscowo i woda wciekała....