A skąd mam wiedzieć. ... Linka luzna to pewnie sie zerwala lub odczepila..i tak do wymiany
A skąd mam wiedzieć. ... Linka luzna to pewnie sie zerwala lub odczepila..i tak do wymiany
Moze lata gdzies luzna i dasz rade ja pociagnac. Poszukaj gdzie sie urwala
Wyryte rantem felgi
Kiedyś miałem taki przypadek, że rączka tez mi zaczęła luźno latać i nie mogłem otworzyć maski. Posadzilem kolegę w kabinie on szarpał za rączkę, a ja dociskalem maskę i "przesuwalem" ja na boki. Jakież było moje zdziwienie jak się otwarła![]()
Linka wymieniona na nową...zerwana była przy samym poczatku...
Przy okazji do wymiany był grill bo stary trzeba bylo lekko uszkodzic zeby dostac sie do zamka..3h roboty ..
To dobrze że się udało. Wyłamywałeś cały grill czy tylko te 2 górne śruby?
Wyryte rantem felgi
2 chrom od góry bo był i tak pęknięty...dało radę wsadzić rękę i resztę odkręcić...Ale montaż nowego nie był zbyt prosty bo trzeba odkręcić zderzak z góry żeby przykrecic nowy grill od środka...ogolnie nie chciałbym robić tego zimą...żeby wykręcić nakrętekę od zamka z prawej strony musiałem klucz płaski skrócić[emoji2] .
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 11-07-2015 o 20:16
Maskę da się otworzyć bez wyłamywania, sam to przerabiałem, wystarczy duży plaski śrubokręt i celne uderzenie w hak zamka maska odskakuje, męczyłem się godzinne zęby to zrobić ale się udało bez uszkadzania czegokolwiek.