Witam.Prawdopodobnie urwała się linka przy zamku maski...Czy ktoś przerabiał otwieranie maski bez linki 147 po lifcie?
Witam.Prawdopodobnie urwała się linka przy zamku maski...Czy ktoś przerabiał otwieranie maski bez linki 147 po lifcie?
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 02-07-2015 o 18:30
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...nie_maski.html
Co prawda do GT ale powinno być podobnie jak nie tak samo
Gt ma jednak inny przód.ale dzięki za chęci.
Wiem że GT ma inny przód ale ma też trochę części mechanicznych identycznych. Nawet jeśli nie będą identyczne to coś podobnego można pokombinować.
A jak nie da rady tak to musisz poluzować zderzak i próbować od dołu się dostać bo nie widzę u siebie innej opcji (co prawda mam przed fl)
Wyryte rantem felgi
Ostatnio edytowane przez beriba ; 02-07-2015 o 18:55
Jedyny pomysl jaki mi się nasunął to zdjęcie grilla lub kratki pod tablicą ..
Może ktoś będzie tak życzliwy i zrobi mi fotki od środka jak to jest przymocowane....no i fotke zamka .
Grila nie zdejmiesz z zewnątrz. Kilka srub dałoby sie odkręcić ale dwie górne są dodatkowo osłonięte wiec i tak go nie wyjmiesz. Fote zamka zaraz Ci zrobie
Sory za opóźnienie ale fotka bedzie dopiero rano
Wyryte rantem felgi
Ostatnio edytowane przez beriba ; 04-07-2015 o 11:20
Dzięki..To przed liftem..ale zamek chyba taki sam...Mysle wylamać grill i wtedy odkrecic zamek...jest na 2 śróbach?.
Jest to możliwe dam radę od strony grilla?
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 04-07-2015 o 14:48
Jak wyjmiesz grill to powinieneś dać rade ale mysle ze troche szkoda wylamywac. Sam grill jest na 6 srubach jak dobrze pamietam. 4 wymacasz spokojnie a 2 na samej gorze sa osloniete przed dostepem z zewnatrz. Chyba ze po fl bylo to troche inaczej rozwiazane
Wyryte rantem felgi
Bez zniszczeń się niestety nie obejdzie
Ja bym mimo wszystko probowal odkrecic oslone silnika i kombinowal od dolu. Linka Ci sie przy samym zamku pod maska urwala?
Wyryte rantem felgi