Też myślałem, żeby założyć, ale i tak zostaną nieosłonięte błotniki, co raz ze wygląda słabo a dwa że nie chroni![]()
Też myślałem, żeby założyć, ale i tak zostaną nieosłonięte błotniki, co raz ze wygląda słabo a dwa że nie chroni![]()
To przecież całe auta okleja się bezbarwną. Nie widzę problemu dla pedantów![]()
A ktoś już tego używał? Spojrzałem na necie, ludzie mają jakieś problemy żeby się tego później pozbyć
Problemy są tylko jak masz gówniany lakier albo przez szhit firmę zakładane. Klasyczne polskie oszczędności.
Ostatnio oglądałem test tej foli i ta 3M wypadała najlepiej pod względem transparentności jak i późniejszego usuwania jej z auta.Ściągnęli całą folię za jednym razem.Z innych pa kawałku.Później pokazywali przejrzystość i ta wypadła naj.No i niestety jest najdroższa z tych wszystkich.Coś około 90 zł.
Również widziałem jakiś filmik jak gość zdrapywał folię 3M po dwóch latach i mówił, że to tragicznie schodzi nawet rozcieńczalnikiem z wodą tak jak niby zaleca producent. Ale nie wiem czy to może tak długo siedzieć na lakierze? Może tu był problem
Pewnie temperatura,słońce,mróz swoje zrobiło. To,co ja widziałem,to ściągał po 1 dniu.
Folia z reguły trzyma około 2 lat i potem powinno się nakładać nową. Problem jeszcze jest tego rodzaju że lakier pod folią inaczej blednie, nie rysuje sie itd., więc pewnie jakaś polerka reszty lakieru musiałaby być żeby się nie różniło [emoji14]