Witam wszystkich a w szczególności pana josio79 który nazywa mnie oszustem tak się składa że to własnie ja sprzedaje ten samochód dla tego chciałbym wyprostować parę spraw.
Pan
Krzysztof J.tzw josio79 sprzedał auto mojej narzeczonej tak się składa że kiedyś jego kobiecie dzięki bogu jest teraz moja, Auto które sprzedał było w tak słabym stanie, że z obawy na bezpieczeństwo i komfort MOJEJ mojej wybranki wykonałem w nim wiele poprawek oraz modyfikacji które poprzedni właściciel mówiąc lekko spierniczył.
Chciałbym zaznaczyć że nie jestem fanem Alfa Romeo marki bo uważam że Auta są dosyć awaryjne dlatego w w/w aucie zostały wymienione wypisane w ogłoszeniu rzeczy jestem osoba która dba o dobry stan techniczny wszystkich pojazdów które posiadam.
Przez Pana joasio79 przemawia taka ilość zazdrości oraz chęci utrudnienia mi sprzedaży auta, iż stwierdzam że chętnie mu ją sprzedam po dosyć dużym rabacie z reszta ilość pieniędzy zainwestowana w ten samochód na pewno przewyższa jego wartość.
dla wszystkich nie niedowiarków zapraszam na jazdę próbna.
a Panu Krzysztofowi J. odradzam wysyłanie mi maili z dopiskami "powodzenia w sprzedaży" i życzę mu dużo radości przy słuchaniu samotnie muzyki w swojej drugiej Alfie ze swojego sprzętu BOSE.
Poniżej przesyłam screen z mojego maila
Załącznik 191377