Ciężko Was zrozumieć ale zacznij od nowego aku (albo pewnego) bo może to jest tylko kwestia baterii. Jak wyeliminujesz to, to jak pisałem wyzej.
Ciężko Was zrozumieć ale zacznij od nowego aku (albo pewnego) bo może to jest tylko kwestia baterii. Jak wyeliminujesz to, to jak pisałem wyzej.
Problem rozwiązany !!!)
Marek musiał mieć rację że ta lampa w bagażniku gaśnie A to by oznaczało że jednak się aku nie rozladowal i tak jest.
Znalazłem winowajce.
Tak jak mówiłem, wczoraj pralek wykładzinę w Belli i jak wyjałem 2 fotele to pod fotelem kierowcy obok miejsca gdzie jest szyna zauwalem gumowe kółko o średnicy ok 3 cm i z ciekawości delikatnie wcisnalem. I nie odpalił a rano mi się przypomniało ze nacisnalem coś tam i sam nie wiedziałem czy to jakiś guzik czy co i spróbowałem jeszcze raz wcisnąć , patrzę wruuuum ;D od razu odpalił.
To ci chyba musi być jakiś awaryjny wyłącznik ale takie są tylko moje przepuszczenia. Ważne że autko chodzi aż miło![]()
Ale z ciekawości jak ktoś wie co to za guzik możecie napisać
Haha, nie wierze
O ile dobrze pamiętam, jest to guzik awaryjny... Tzn. podczas wypadku odcina Ci paliwo, unieruchamia cały samochód, jeżeli wszystko jest ok, możesz go przycisnąć i wtedy odpali...
To taki dezaktywator i aktywator samochodu ;d
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 11-05-2016 o 10:54
No mistrzostwo świata........... to wyłącznik bezwładnościowy pompy paliwa. W razie wypadku odcina paliwo.......
Jedna nagroda się należy za wciśnięcie tego a druga za ujowy opis problemu.
Ok dzięki za odp i Sory za taki opis ale jak to wciskalrm nie wiedziałem że to guzik. Nie robili pstyk, cyk i takie tam ;D myślałem bardziej za to jakaś zaślepka gumowa ;D
Ale dobrze wiedzieć no i dobrze ze mi się przypomniało![]()
O ku*** padłem ;-D. Przepraszam musiałem napisać xD
Ciekawe bo przycisk ten wciska się tylko przy wypadku. Samo przyciskanie nic nie powinno zdziałać.
Wciska się wciska. I to chyba we wszystkich grupy fiata. Nieraz sprawdzałem (choć akurat nie w alfie)