Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
już biegnę do garażu aby udowodnić Tobie że to zrobię...Pitero...chyba nie o to chodzi.Poznawanie schematów , próby przerobienia czegoś co nam ułatwi eksploatacje ....ogólne myślenie , wyzwanie i satysfakcja z tego że można.. maja sens.A nie podejście..,, jak jesteś taki mądry to pokaż jak to zrobić "...przynajmniej tak to zrozumiałem.Na dzień dzisiejszy Twoja odpowiedź ,, nie " ..jest najbliższa prawdy ale każdy by się cieszył / tak jak kiedyś bubu rozpracował moduł komfortu z dodawanymi rezystorkami w alfie 147 po 2005 roku / aby szło to przerobić.
W zimie jak lusterko bedzie oblodzone moze dojsc do uszkodzenia sinika. dlatego tak to zostawili.
problem ogółem znany
na forum bravo problem rozpoznany i zrobiony z tym że kierownik ma opcję albo uruchomić albo nie.
Dareek..podeślij proszę linka bo coś nie mogę znaleźć..dzięki
- czekamy na linka.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Jak dzieci - wleź na forum i się zarejestruj bez tego link tu nic nie da bo nie będzie działał dla osób niezarejestrowanych i pisz do gościa Shaq on to u siebie montował!
- no to jak dziecko zapytam a które forum Bravo, google search naliczył mi chyba 20 sztuk.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm