Ooo moja fotka ta ze szmatka w kratkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ooo moja fotka ta ze szmatka w kratkę
Panowie a zna ktoś dobrego fachowca w Mazowieckiem który zna się na newralgicznych punktach 156 i je dobrze zabezpieczy ? Udało mi się kupić świętego Grala czyli... 156tke która praktycznie niema rdzyZorbił się purchelek tylko w miejscu łączenia przedniego błotnika z progiem, to się zrobi ale chce pozostałe miejsca w tym profile zamknięte dobrze zabezpieczyć żeby pocieszyć się nabytkiem przez parę lat.
Dobre zabezpieczenie zrobi ci każdy zakład blacharski. Sztuka jest db wstawić blachę i db pomalować żeby nic nie wychodziło. A w tym przypadku to już trzeba szukać fachowców.
Napisz na podforum mazowieckim.
hmmm
powiem tak, łudze sie tym ze tam nie mam takich cyrkow jak niektorzy opisuja, bo miesiac temu doslatem nowy TÜV, zaznaczam, bez znajmosci
Choc z drugiej strony nie kazdy zajrzy w kazdy zakatek, ale na rdze sa dosc przewrazliwieni.
Pozdrawiam![]()
Jeżeli masz 156 w której progi są całe, bez bąbli a podłoga nie wypada to prawie jakbyś trafił w totka
Jest specjalna taśma 3M taka gąbkowa do przyklejania spoilerów, listw itd. i jest naprawdę supermocna. Coś takiego https://allegro.pl/3m-vhb-pt1100-6mm...5.html#thumb/9 tylko jakoś podejrzanie tanio tutaj, poszukałbym w jakimś sklepie internetowym 3M`a.