aha to juz nie wiem
ale 2004 to juz po fl moze wtedy juz kazda alfa tak miala
bo jesli przed fl migaja tylko te z alarmem to glupie rozwiazanie bo zlodziej jak obserwuje auto to wie ktora ma alarm a ktora jest bez.
aha to juz nie wiem
ale 2004 to juz po fl moze wtedy juz kazda alfa tak miala
bo jesli przed fl migaja tylko te z alarmem to glupie rozwiazanie bo zlodziej jak obserwuje auto to wie ktora ma alarm a ktora jest bez.
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Nie wiem jak to ma 1.6, ale moja np JTD zapala rezerwę gdy jeszcze mam z 10 litrów, więc mogę spokojnie zrobić 120km a nawet i więcej pewnie,ale wolę już zatankować.
Jak w każdej pewnie alfie i Twój wskaźnik czasem pokażę, że masz pół zbiornika a za chwilę rezerwę. Są mało wiarygodne i lepiej jest "wyczuć" mniej więcej ile Ci pali
Pozdrawiam
u mnie w 2.0TS 2001 rok rezerwa świeci jeszcze sporo wcześniej niż dojdzie wskazówka do 0.. Dodam jeszcze, że jak przeciągnę wskazówkę za długo i zaleję za 50zl PB to rezerwa mi czasem jeszcze mruga![]()
DolnySlask - Boleslawiec. Zgorzelec. Jelenia Gora
Chetnie Pomoge w zakresie:
AlfaDiag FiatEcuScan MultiEcuScan - diagnostyka
MPPS KWP2000 Galletto - zgrywanie map paliwa
STAG KME - instalacje LPG
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
jaki masz silnik, ze tak fajne wyniki? chyba, ze rezerwa Cie oszukuje. heh, no ponoc rezerwa jest na 7 litrow, ale tym judaszom nie wierze, bo jak sie swieci to moge na miejsce nie dojechac. To jedyna rzecz, ktora mnie w tych samochodach irytuje. malo tego...jak juz dluzej swieci i tankuje do pelna to okazuje sie ze bylo w baku sporo paliwa, nie mniej niz te 7 litrow. dziwne to, ale taki urok. pozdrawiam![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
ja po zapaleniu rezerwy przejechałem z 10km i na stacje pojechałem to wlałem 58,46 litra czyli rezerwa gdzies na 5 litrach się zaświeciła na powinna na 8 litrach.
silnik mam 1.6 ;d daje rade
ostatnio na trasie Rzeszow-Warszawa-Rzeszow (jechalem normalnie czyli gdzie sie dalo to 120-160 + troche km w korkach w warszawie) i po 440 km mialem 1/2 baku wrocilem i mialem 700 i jeszcze nawet sie rezerwa nie zaswiecila![]()
ale mialem kolejny wyjazd i musialem dotankowac wiec nie wiem ile w PL warunkach mi zrobi na pelnym ale jak bedzie okazja to sprawdze![]()