zacząłem się martwi, poniewaz mam tylko jeden klucz i nie mam żadnych kart awaryjnych
a znajdzie się dla mnie jakaś rada, np. dorobienie kluczyka z oryginalnego??
Ostatnio edytowane przez marcinv530erx ; 19-01-2010 o 13:19
Panowie, nie opowiadajmy farmazonów, nie dorobisz kluczyka ( czerwony ) na rynku, bo nie ma surówki, ASO trzyma dystrybucję.
- to co sie czasami zdzarza to ktos po kupnie na ebay sprzedaje na alegro surówkę.
- transponder to nie problem, kody kluczyka to nie problem, programowanie to nie problem.
- problem to obudowa i mechanika klucza.
p.s.
- alfadiag nie ma takiej opcji aby zaprogramować klucz.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
nie....ale we wszystkich sklepach motoryzacyjnych w Łańcucie pracują ludzie z którymi pracowałem, tak się to porobiło z biegiem lat.
---------- Post dodany o godzinie 14:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:11 ----------
Może się nie zrozumieliśmy, albo proszę Cię o wyjaśnienie. Wiem, że nie da się dorobić klucza idealnie wyglądającego na oryginał, przeważnie dorabiają na niebieskim fiacie, lub tzw. scyzoryk, jak się nie ma nic, to lepiej coś takiego od biedy. Czy chodziło Ci o wygląd?
mnie głównie chodziło o to abym miał zapasowy w razie gdybym np. zgubił, złamał, zniszczył. nie chodzi mi o oryginał tylko o taki żeby móc później autko odpalic zapasowym kluczem