ja tez czekam na opinie, ostatnio wlasnie na alledrogo sie natknalem na to cudo i sam sie zastanawiam co to moze byc bo sa tansze nawet od QAP!!!
Oj chyba paczka jeszcze nie doszła . Szkoda bo sam jestem ciekawy co to za firma .
Bocianie drogi, szanuje Twoja wielka wiedze i to, ze za kazdym razem odpowiadasz na moje pytania ale prosze, daruj sobie taki sarkazm. Paczka doszla i to w jeden dzien ! Zapraszam do osobnego tematu.
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
pozwoliłem sobie na "niewinny" żarcik
bo czym że było by życie bez żartu
oceniać owej firmy mi nie przystoi ponieważ całkowicie jej nie znam
aczkolwiek cena jej produktu niższa niż Qpa ( miałem - nie polecam - 10tys km i koniec ) pozwala mi wysnuwać wnioski iż tak tani produkt raczej nie kładzie nacisku na jakośc
nie mniej jednak zawsze pozostaje ta nutka niepewności i możliwość bycia pozytywnie zaskoczonym jakością tak tanich produktów
pozwolę sobie jednak nadmienić że ja osobiście nie mam ochoty być "królikiem" na którym owa jakość będzie sprawdzana
dziękuję za uwagę
Rozumiem![]()
A co do przebiegu, wiesz domyslam sie ze QAP mogl po tylu km siasc, chociaz slyszalem ze te 20 tys to spokojnie dociapie. Mi osobiscie jak stenberg wytrzyma te 20 tys bede bardzo zadowolony.
stercum ;d