Do samego sterownika jest dostęp z tyłu fotela po z ciągnięciu tylnej tapicerki.
Do samego sterownika jest dostęp z tyłu fotela po z ciągnięciu tylnej tapicerki.
Dzwoniłem dziś do serwisu aby zapytać ile kosztuje włącznik podgrzewania fotela (ponieważ takiego poszukuję jak by koś wiedział gdzie go zdobyć) i to co usłyszałem poprostu mnie przytkało sprzedawca powiedział że koszt to 470zł sztuka. To chyba jakiś absurd czy tylko ja tak uważam...![]()
Jasne że absurd, więc pozostaje używka.
Problem w tym że nie mogę nigdzie znaleźć...![]()
Dokładnie chcę sob ie dołożyć ogrzewanie maty już posiadam i okablowanie pozostają tylko włączniki co do zakresu prac n ie jest tak trudno jak by się to mogło zdawać już parę razy montowałem znajomym i działa bez problemu do dziś.....zasilanie chcę wyprowadzić z pod fotela zrzucić tapicerkę i nałożyć maty osobno na siedzisko i oparcie złożyć fotel do kupy i podłączyć ot cała filozofia dla majsterkowiczów tylko zależały mi na oryginalnym włączniku a nie jakimś uni.....
To jest link do przykładowej maty...http://allegro.pl/mata-podgrzewana-g...783328266.html zdejmuje Z niej wierzch nie obszycie o zostaje nam w rękach siatka z drutem oporowym...
jak Zabiorę się za swoje fotele to postaram się zrobić mało fotorelację...
Bede wdzięcznyPowodzenia
![]()