Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
nie chce nic mówić ale dla mnie ten zderzak to wiocha
skoro nie chcesz to nie mow, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie o co pytal kolega to po prostu sie nie odzywaj bo o opinie nikt nikogo nie prosił, nie wiem posta chciales sobie nabic czy jak??
zal...
---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
kolega wyraznie zapytal czy ktos kupowal a nie czy sie podoba, ja nie weim kazdy te swoje 5 groszy i te swoje opinie musza wcisnac.
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Zderzak to styl Cadamuro ale z jakoscia wykonania moze byc tu zwazywszy na cene srednio. Oferta na allegro chyba dosc nowa - wyslij zapytanie czy juz ktos u nich taki kupil, a jesli tak to popros o nick kupujacego i wal z zapytaniem do niego.
Miss Alfaholików to zdecydowanie nie kolega![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 07-04-2011 o 16:44
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
niestety trzeba się liczyć że włókno i żywica to nie ABS. jest bardzo kruche a krawężniki u nas są wysokie. Jeździłem kiedyś na gwincie 4cm nad ziemią, (dosłownie) ale auto miałem w oryginalnym pakiecie zendera, i też elementy z przodu lubiły wykazywać pęknięciazdecydowanie trzeba umieć jeździć z tak niskim zderzakiem, a i wtedy trzeba cholernie uważać. Jakość wykonania może nie być w tej cenie zbyt wysoka, pamiętam że były 2 lata temu podobne zderzaki w cenie 750zł sztuka, parę osób je miało i nie narzekało. Nie ma się co czarować, żyjemy w kraju gdzie każdy liczy swoje złotówki i chce ograniczyć wydatki szukając tańszych opcji, nikt nie będzie się specjalnie specjalnie przejmował zalewając formę, gdyż wykonanie dobrej jakościowo skorupy trwało by wieki i było by niezapłacona robotą w tej cenie, a i tak całość trzeba jeszcze przelecieć szpachlą wykańczającą, gdyż po pomalowaniu tego od razu, strasznie to wygląda. Natomiast z tego co wiem, to prawie zawsze tańsze skorupy zderzaków trzeba było nacinać, żeby je dopasować.